НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

07.12.2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

Това впечатляващо и неочаквано рали се случи между 6 и 7 декември, издигайки токена до 8 позиция сред най-големите криптовалути по пазарна капитализация.

В резултат на това рали пазарната капитализация на Cardano се покачи от около $14.79 милиарда на 6 декември до най-висока точка от $16.02 милиарда на 7 декември. Въпреки това към момента на писане на статията пазарната капитализация на актива е спаднала до $15.4 милиарда.

Макар продължаващите регулаторни предизвикателства в рамките на пазара на Съединените щати, през 2023 г. в индустрията на дигиталните активи се наблюдава сравнително положителна тенденция. Очакванията, свързани с потенциалното въвеждане на спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF), и последвалият скок в стойността на актива насърчиха положителните настроения на пазара.

Този цялостен пазарен ентусиазъм изглежда е облагодетелствал Cardano (ADA), която отбеляза и близо 100% скок на обема на търговията през последния ден.

Този скок изстреля актива в челните редици на световния пазар, като обема му на търговия за последните 24 часа достигна $746 милиона.

Въпреки това, много вътрешни за индустрията лица подхождат към продължаващия растеж на актива с предпазлив оптимизъм. Съществуват опасения за потенциална корекция на цените на хоризонта.

Към момента на писане на статията Cardano се оценява на $0.43, отбелязвайки увеличение с повече от 16% само за последните 7 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.