НАЧАЛО Алткойни

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

29.02.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF  – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

Прогнозата на Креймър следва цената на Етериум, която надхвърли прага от $3,400. Забележително е, че водещата борса за дигитални валути Coinbase предприе проактивни мерки, като официално подаде петиция до Комисията по ценни книжа и борси (SEC) за одобрение на листването и търговията на Етериум тръста на Grayscale на NYSE Arca.

Тази инициатива е в съответствие с по-широките усилия на индустрията, включващи големи финансови институции като Fidelity и BlackRock, за създаване на Етериум ETF. Потенциалната зелена светлина за подобен инструмент предизвика значителни спекулации относно пазарната оценка на дигиталната валута.

Standard Chartered, известна финансова институция, очаква значителен ръст в стойността на Етериум, като потенциално може да надхвърли границата от $4,000, при условие че SEC даде очакваното одобрение през май.

Тази прогноза зависи от очаквания подем в достъпността и инвестициите в Етериум, ако ETF-ите получат одобрение, което ще отбележи ключов момент за инвестициите в актива. Въпросът е: ще получи ли Етериум ETF одобрение тази година?

Преобладаващите нагласи около одобрението на Етериум  ETF са все по-оптимистични, като фигури от индустрията като Зоненшайн от Grayscale изразяват увереност в неизбежността подобни финансови продукти да получат зелена светлина през 2024 г.

Експертът по ETF Джеймс Сейфарт също очаква одобрение на ETF продукт през тази година. Този консенсус сред пазарните анализатори и финансовите лидери подчертава нарастващата убеденост в съзряването и интегрирането на криптовалутите в рамките на основните инвестиционни пътища.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.