НАЧАЛО Други

Крипто пазара поема пореден удар

ЮНИ. 23, 2018 17:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто пазара поема пореден удар

На 23-ти юни крипто пазарът показа друга краткосрочна корекция, тъй като 13 милиарда долара излезнаха от големите цифрови активи като Биткойн, Етериум, Ripple, Биткойн Кеш и EOS.


EOS  регистрира най-голямата загуба спрямо щатския долар сред основните криптовалути, като спадна с повече от 11% през нощта. Биткойн, Етериум и Ripple регистрираха 5% загуба, но оттогава се възстановиха малко.

През последните два месеца Биткойн имаше определени периоди на силна инерция в посока нагоре, подкрепена от оптимизъм от страна на пазара и положителни развития от институционалната страна на индустрията.В сътрудничество с широкомащабни хедж фондове, Coinbase, най-големият крипто обмен, започна да изгражда пакет от институционални продукти за крипто валута за институционални инвеститори. Водещият създател на Етериум, Чарлз Хоскинсън, изразява дългосрочния си ентусиазъм към пазара на криптовалутите. Той смята, че десетки трилиони долари от wall street ще навлезнат в крипто.

И все пак, въпреки оптимизма и големите инвеститори, крипто пазара продължава да се представя слабо, като се бори да изгради инерция и да поддържа стабилност.

Ник Сабо, виден разработчик на Биткойн и разработчик на интелигентни договори, заяви, че цената на Биткойн ще продължи да спада, докато не се стабилизира и несигурността в Биткойн ще бъде изцяло елиминирана. Сабо смята, че волатилността, която наблюдаваме при Биткойн в момента е временна и се дължи на несигурността около политически фактори и опозиция от страна на други криптовалути. Притихнат ли тези съмнения, волатилността ще отслабне и самата валута ще започне да рефлектира несигурността във фиатните валути.

Като се има предвид, че шестмесечната корекция след 2018 г. е почти идентична със структурата на корекцията на BTC през 2014 г., то Биткойн и крипто пазарът като цяло ще трябва да демонстрират стабилност за няколко месеца и да претърпят период на натрупване, преди да се възстановят обратно до 10,000.

Като се имат предвид посочените по-горе сценарии и корекцията, вероятно е BTC отново да падне под $6,000, както направи по-рано днес. Вероятно към края на годината ще видим връщане към предишните висоти.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света