НАЧАЛО Биткойн

Крипто наближава края на мечия пазар, според Кати Ууд

май 11, 2022 8:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто наближава края на мечия пазар, според Кати Ууд

Основателят на ARK Invest Кати Ууд казва, че нарастващата корелация между крипто и традиционните активи показва, че мечият пазар скоро ще приключи.

В ново видео Ууд казва, че дъното на рисковите активи като Биткойн и криптовалутите вероятно е близо.

Нейната прогноза бе споделена след като цената на флагманската криптовалута се срина в тандем с фондовия пазар, което според Ууд е временно явление.

Крипто, нов клас активи, не трябва да изглежда като Nasdaq, но изглежда. В момента е силно корелиран. Знаете, че сте в мечи пазар и може би сте близо до края, когато всичко започне да действа еднакво и виждаме капитулация на един пазар след друг.

Въпреки настоящия спад, Ууд казва, че остава дългосрочно уверена в криптовалутите защото, подобно на останалите инвестиционни решения на ARK, тя вижда това като нещо, което ще расте експоненциално, тъй като променя пазарите и обществата.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Предстои ‘още болка’ за Биткойн, твърди Майк Новограц

Като се има предвид скуката на пазарите на акции и облигации днес и все повече пазари на суровини и криптовалутите, разгледайте нашето проучване, разгледайте профилите ни в Twitter за малко надежда и оптимизъм, защото не мога да ви кажа колко сме развълнувани и уверени че нашите платформи ще трансформират света и сега навлизат в експоненциални траектории на растеж. Това не е за пет години след това. Сега живеем реалността, която беше само мечта в технологичния и телекомуникационен балон.

Според Ууд, блокчейн е сред група сектори, които предлагат възможности за експоненциален растеж. Тя вижда, че тези сектори колективно ще се разраснат 21x през следващите седем до осем години.

Аз съм в бизнеса от 45 години и никога не съм виждала възможностите, които виждам сега. Според нашите очаквания, наистина разривна иновация, която в момента се оценява на световните пазари на публични акции на приблизително $10 трилиона, приблизително 10% от глобалната пазарна капитализация на акциите.

Вярваме, че $10 трилиона ще достигнат $210 трилиона до 2030 г…. благодарение на секвениране на генома, роботика, съхранение на енергия, изкуствен интелект и блокчейн технология.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини