Home

Крипто кит продава XRP на стойност $25 милиона – свързан ли е адреса с Ripple?

26.06.2024 19:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто кит продава XRP на стойност $25 милиона – свързан ли е адреса с Ripple?

Въпреки по-широкото възстановяване на крипто пазара, подкрепеният от Ripple актив XRP преживя бурни ценови движения.

Докато Биткойн и алткойни като ETH, SOL и BNB леко възстановиха, известно време XRP се търгуваше на червено. Това рязко движение на цените идва след масивната продажба на 52 милиона XRP от кит на две централизирани борси (CEX).

В скорошни публикации от Whale Alert в X бе подчертано, че добре познатият XRP кит, …Rzn, колективно е прехвърлил 52.27 милиона XRP, на стойност $24.95 милиона, на две борси през последния ден. Китът извърши две транзакции, като прехвърли 30.65 милиона XRP към Bitstamp и 21.62 милиона XRP към Bitso.

Тези транзакции показват засилен натиск за продажба на актива и съвпадат с неубедителното ценово действие. Въпреки че има спекулации, че този адрес може да е свързан с Ripple, не са предоставени конкретни доказателства. Тези продажби се превърнаха в повтарящо се събитие в крипто пространството след стратегическото придобиване на дял от Ripple в Bitstamp.

Цената на XRP се понижава

Към момента на писане на статията цената на XRP е спаднала с 0.30% и в момента се търгува на ниво от $0.4746.

Данните на Coinglass разкриват смесени настроения на инвеститорите: Откритият интерес (OI) към фючърсите на XRP се е увеличил с 0.60% до $589.51 милиона, което предполага известен оптимизъм. Обемът на дериватите обаче търпи спад от 35.19% до $631,71 милиона, което показва потенциална волатилност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.