НАЧАЛО Други

Крипто ентусиастите са най-големите загубеняци – Андрю Тейт

26.02.2024 19:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто ентусиастите са най-големите загубеняци – Андрю Тейт

Неотдавнашните изявления на Андрю Тейт предизвикаха полемика относно възможността той да навлезе в сферата на криптовалутите.

В неотдавнашен епизод на подкаста с Роб Мур той обърна внимание на слуховете и изрази откровените си възгледи за крипто общността, които бяха особено критични.

Тейт категорично се отрече от всякакви планове за създаване на собствена криптовалута, като се обърна към последователите си в X, за да изрази презрението си към някои елементи в крипто пространството. Той описа участниците в тази общност като “дегенерирали неудачници“, подчертавайки липсата на интерес да се свързва с тях или с техните начинания.

В откровен откъс от подкаста, споделен в профила му в X, Тейт доразвива гледната си точка, като оприличава участието в криптовалута на ангажиране с морално съмнителни дейности в рамките на конвенционална компания. Той изказа предположение, че за разлика от други начинания, при които може да има някаква обществена полза, криптовалутите не предлагат почти нищо отвъд потенциалната парична печалба за отделните лица, лишена от реален принос за обществото.

Тейт контрастира със собствения си подход към натрупването на богатство, подчертавайки значението на ученето и личностното израстване в процеса. Той твърди, че за разлика от тези, които търсят бързо забогатяване чрез крипто инвестиции, собственият му опит е предоставил ценни уроци в различни аспекти на живота и бизнеса.

Макар да признава съблазънта на спекулативния характер на криптовалутите, Тейт остава непоколебим в отказа си да участва в тях, твърдейки, че истинското богатство идва от усърдни усилия и истинско създаване на стойност, а не от спекулативни печалби.

Въпреки предварителните признаци, че обмисля да се впусне в криптовалута, Тейт в крайна сметка се дистанцира от подобни занимания, подчертавайки ангажимента си към принципи, които надхвърлят обикновената финансова печалба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ 5 ключови стратегии за инвестиция от Уорън Бъфет

Уорън Бъфет, известен с проницателните си инвестиционни стратегии и филантропските си начинания, е натрупал богат опит в преодоляването на различни икономически условия, включително периоди на висока инфлация. 

12.04.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Китайският юан официално задмина долара в Русия

На фона на инициативите на БРИКС за дедоларизация китайският юан официално изпревари щатския долар като основна търгувана валута в Русия.

12.04.2024 17:00 2 мин. четене

Бизнесдама бе осъдена на смърт заради историческа измама за милиарди

В знаков съдебен процес в правната история на Виетнам 67-годишна виетнамска строителна предприемачка е изправена пред кулминацията на десетгодишната си разхитителна дейност.

12.04.2024 15:00 2 мин. четене

Федерални регулатори започват разследване срещу топ американска банка

Множество федерални регулатори, включително Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), Службата на валутния контрольор (OCC) и различни служби на Министерството на финансите, разследват процедурите за проверка на клиенти на Morgan Stanley в отдела за управление на богатството за потенциални рискове от пране на пари. Това разследване следва подобна проверка на Федералния резерв.

12.04.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.