НАЧАЛО Други

Крипто борсата HTX задмина Coinbase по обем на търговията

28.05.2024 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата HTX задмина Coinbase по обем на търговията

Платформата за търговия с криптовалути HTX, известна преди като Huobi, надмина Coinbase по отношение на обемите на спот търговията, отбелязвайки ключов етап за борсата.

Основателят на Tron Джъстин Сън, който служи като съветник на HTX и притежава сериозни активи в платформата, обяви в X, че HTX за първи път е изпреварила Coinbase по обем на спот търговията. Сън изрази оптимизъм относно постижението, подчертавайки, че то е само началото за HTX, позовавайки се на данни от агрегатора CoinGecko.

Според CoinGecko HTX обработва приблизително $2.4 милиарда дневни обеми на спот търговия, осигурявайки си позицията на четвъртата по големина крипто борса в световен мащаб, след Binance, Bybit, OKX и Gate.io. Междувременно Coinbase изостава от HTX и борсата Bitrue, като управлява около $2 милиарда в спот обеми на търговия.

Класацията на обемите на търговия, предоставена от CoinGecko, съответства на данните от друг крипто уебсайт – CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

Компанията за крипто портфейли Trezor официално обяви стартирането на Trezor Expert – персонализирана индивидуална услуга.

14.06.2024 17:30 1 мин. четене

АСЕАН започва да страни от Китай и се насочва към САЩ

Според неотдавнашно проучване, износът на страните от ASEAN за САЩ е надминал този на Китай за първи път от шест тримесечия насам.

14.06.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

OPEC може да започне да губи контрола върху глобалните пазари на петрол

Общото мнение на експертната общност е, че ОПЕК+ може да не успее да поддържа цените на петрола на пазара, като контролира производството си, тъй като Международната агенция по енергетика (IEA) прогнозира завишено световното предлагане.

14.06.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.