НАЧАЛО Алткойни

Крипто борсата Binance премахва 4 двойки за търговия то своята спот платформа

23.05.2024 5:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Binance премахва 4 двойки за търговия то своята спот платформа

За да предпази потребителите и да осигури висококачествена среда за търговия, Binance обяви премахването и спирането на няколко двойки за спот търговия.

Binance ще премахне от списъка си с криптовалути няколко двойки за спот търговия на 24 май.

Като част от рутинните проверки на борсата, при които се оценяват фактори като ликвидност и обем на търговията с цел поддържане на стабилен пазар за търгуване, следните двойки за спот търговия ще бъдат делистнати на 24 май 2024 г.

INJ/TUSD
MEME/TUSD
SNX/ETH
SYN/BTC

Важно е да се отбележи, че изключването от списъка на тези търговски двойки няма да се отрази на наличността на токените в Binance Spot. Потребителите могат да продължат да търгуват базовите активи на тези двойки чрез други налични двойки за търговия на платформата.

Освен това Binance ще преустанови предоставянето на бот услугите за горепосочените двойки. Препоръчваме на потребителите да актуализират или да отменят своите ботове преди прекратяването на тези услуги, за да избегнат потенциални загуби.

Binance продължава да се ангажира с осигуряването на безопасна и ефективна среда за търговия и ще продължи да следи и коригира наличните си активи и двойки си, за да обслужва по най-добрия начин своята потребителска база.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.