НАЧАЛО Други

Kraken се подиграват на Coinbase заради 5-те нови валути, които ще добавят

ЮЛИ. 15, 2018 13:59 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Kraken се подиграват на Coinbase заради 5-те нови валути, които ще добавят

Големият криптообмен Kraken наскоро пусна саркастичен коментар в отговор на непредвиденото решение на Coinbase да пусне пет нови цифрови валути.

 


Както се съобщава на 14-ти юли Coinbase, най-голямата платформа за обмен на крипто и брокерство в света, обяви своя финализиран план за интегриране на Cardano (ADA), Bassic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) и 0x (ZRX).

Докато Coinbase подчерта, че компанията не е получила одобрението на регулаторни органи, включително Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), тe обясниха, че изявлението е пуснато с за да израси публично намерението на компанията да интегрира петте цифрови актива.


Coinbase заяви:


За разлика от Ethereum Classic , което е технически подобно на Етериум, тези активи изискват допълнителна работа, която изисква контакт с много външни страни. За да се гарантира, че тази новина идва директно от нас, ние публично обявяваме намеренията си. Моля, имайте предвид, че не гарантираме включването на тези активи. Можем да ги изброим с частична подкрепа или само в определени юрисдикции. По-конкретно, някои активи могат да бъдат достъпни в други държави преди САЩ.

В саркастично изявление, насочено към Coinbase, Kraken заяви на 14 юли, че планира да добави 1600 нови токена на своята платформа, включително всички цифрови активи, включени в CoinMarketCap.

Вълнуващо и важно откровение за общността днес. Kraken планира да проучи възможността за добавяне на над 1600 нови токена в очакване на резултата от нашия много сложен процес на преглед. За да разберете какви са възможностите посетете CoinMarketCap. 

Повечето инвеститори и потребители на глобалния крипто пазар реагираха положително на мисловния подход на Coinbase, който посочи пет допълнителни цифрови активи, два от които (0x и BAT) извършиха ICO през 2017 г.


Усилията на Coinbase да изброи активи като 0x и BAT изискват допълнителна работа с местните финансови органи и SEC, които могат да консумират значителна част от ресурсите на Coinbase, но да проправят път към по-разпространено приемане на криптота на световния пазар.

След като Coinbase успешно изброява токени на платформата си с подкрепа в щатски долари, всяка друга борса на пазара, особено в САЩ, ще има пряка изгода от резултата, тъй като те ще могат да добавят монетите, които Coinbase вече са добавили или други токени, които са в същата категория като тези на Coinbase, без да са в противоречие със SEC и местните финансови правила на САЩ.

Следователно, макар че реакцията на Kraken може да изглежда хумористична за малка част от крипто общност, усилията на Coinbase да добавят нови активи дори в период на регулаторна несигурност трябва да бъдат признати като положителен подход към приемането на крипто.


Coinbase ще добави още активи


През следващите месеци Coinbase заяви, че ще направи подобни съобщения и потенциално ще добави подкрепа за нови активи. Компанията каза:

Вървейки напред, трябва да очаквате, че ще направим подобни съобщения за проучване на добавянето на множество активи. Някои от тези активи могат да станат достъпни навсякъде, докато други могат да бъдат подкрепени само в определени юрисдикции.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.RippleNet се впуска в B2B и ел...
ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рапърът Soulja Boy иска да си купи XRP

"Как да купя XRP?"Soulja Boy наскоро потопи пръстите си в крипто, като за първи път се обърна към общността на DOGE в Twitter, казвайки, че DOGEcoin е "монетата на хората" и "е криптовалутата на бъдещ...
ЯНУ. 24, 2021 18:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase с над $90+ милиарда в активи под управление

Междувременно размерът на активите, съхранявани в Coinbase, надхвърли огромните $90 милиарда.В актуализираният 'About' раздел се казва, че компанията вече е достъпна в над сто страни по света и има на...
ЯНУ. 23, 2021 19:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света