НАЧАЛО Алткойни

Корекцията при алткойните тепърва предстои според известен анализатор

юни 12, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Корекцията при алткойните тепърва предстои според известен анализатор

Известен анализатор смята, че въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара, истинската "алткойн корекция" тепърва предстои.

В неотдавнашно видео до своите последователи в YouTube, които наброяват, крипто стратегът Бенджамин Коуен оспори схващането, че алткойните не могат да преживеят по-нататъшни спадове след значителните корекции, които вече претърпяха през изминалата година.

Коуен твърди, че истинската капитулация на алткойните все още е на хоризонта, предупреждавайки да не я отхвърляме само защото някои алткойни вече са отбелязали 80% спад.

Той обясни, че алткойн разчетът има потенциал да продължи неопределено дълго, докато не бъде надминат най-високият връх на Биткойн. Едва тогава алткойните ще навлязат в предпоследния етап на корекция – етап, който все още не е достигнат.

По-рано този месец Коуен подчерта своето внимателно наблюдение на графиката на доминантността на Биткойн (BTC.D). Той смята, че пробив над 49% на нивото на доминация на BTC е сигнал за рискови настроения.

Индексът на доминацията на Биткойн измерва дела на Биткойн в общата пазарна капитализация на криптовалутите. Бичата графика на BTC.D предполага, че Биткойн придобива по-голям дял от пазара, често за сметка на алткойните.

Коуен предполага още, че алткойн корекцията ще продължи, докато не настъпи срив в търговската двойка Етериум/Биткоин (ETH/BTC).

Въпреки че не предостави конкретна времева рамка, Коуен призна, че през последните месеци Етериум е показал по-голяма устойчивост от очакваното. Въпреки това той твърди, че това не изключва евентуално низходящо движение на стойността на ETH/BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

декември 9, 2023 19:00 1 мин. четене

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

декември 9, 2023 16:00 1 мин. четене

Алткойн се изстреля с над 900%, но анализатор отправи предупреждение

Известен крипто анализатор предупреди инвеститорите за изключително популярна меме монета, базиран на Solana (SOL).

декември 9, 2023 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.