Home

Консолидацията на Биткойн около $60,000 може да продължи няколко месеца

27.06.2024 18:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Консолидацията на Биткойн около $60,000 може да продължи няколко месеца

Тъй като Биткойн (BTC) продължава да се консолидира около границата от $60,000, този период на стабилност потенциално може да продължи няколко месеца.

Индексът на относителната сила (RSI) на Биткойн, водещия DeFi актив, достигна най-препродаденото си ниво от над 300 дни.

Понастоящем RSI на Биткойн е достигнал 30 – ниво, наблюдавано за последен път през септември 2023 г. Това предишно явление доведе до над тримесечна консолидация точно под ключовата съпротива при $30,000, както отбеляза псевдонимният крипто анализатор на Jelle в публикация в X (Twitter) на 27 юни.

Като се има предвид този исторически модел на графиката, експертът предполага, че ако историята се повтори, Биткойн, най-големият крипто актив по пазарна капитализация, може да се изправи пред над тримесечна консолидация под $70,000.

Въпреки това, Jelle също така посочи, че след този “период на раздробяване“, последван от “капитулация в ключова подкрепа“, BTC може да види значително възходящо движение, както той спомена в коментар под поста си, отбелязвайки, че активът вече е много близо до ключови нива на подкрепа.

Един от показателите за бъдещото представяне на цените е RSI. Професионалният крипто трейдър Али Мартинез подчерта, че настоящият RSI предполага, че е идеален момент за покупка на спада на Биткойн.

Крипто пазарът обаче е пословично волатилен и условията могат да се променят неочаквано. Ето защо провеждането на задълбочени проучвания и поддържането на актуална информация за съответните събития е от решаващо значение, когато се инвестира в активи като Биткойн, въпреки бичите перспективи за бъдещото представяне на цените му.

Към момента на писане на статията BTC се търгува за $61,246.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн проби $66,000 и продължава да върви нагоре

Биткойн (BTC) отново се върна на бичия път, като се приближи до ключовата бариера от $70,000.

19.07.2024 19:03 1мин. четене

Биткойн може да продължи нагоре, ако задържи това ниво на подкрепа

Аанализаторът Бенджамин Коуен предполага, че вероятността Биткойн (BTC) да отбележи значително ценово повишение ще нарасне, ако успее да надмине ключова пълзяща средна.

19.07.2024 17:30 1мин. четене

Близнаците Уинкълвос даряват $1 милион в Биткойн, за да подкрепят борбата за Сената срещу Елизабет Уорън

На 18 юли Тайлър Уинкълвос, съосновател на крипто борсата Gemini, обяви забележително политическо дарение на стойност $500,000 в BTC в подкрепа на кампанията на Джон Дийтън за Сената в Масачузетс.

19.07.2024 14:30 1мин. четене

Биткойн и Етериум опции на стойност $1.8 милиарда изтичат днес

Днес изтича срокът на валидност на опции за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) на стойност близо $1.8 милиарда, което поражда очаквания за засилване на пазарните сътресения.

19.07.2024 14:06 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.