НАЧАЛО Алткойни

Конкурент на Етериум може да експлодира с 500%

декември 9, 2021 18:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Конкурент на Етериум може да експлодира с 500%

Популярния крипто канал Coin Bureau обяснява защо смята, че един конкурент на Етериум може да експлодира през следващите месеци.

Youtuber личността и крипто анализатор ‘Guy‘ казва на своите абонати в YouTube, че Solana потенциално може да удари “изключително възходяща цел, която граничи с фантазия“.

Платформата за смарт договори Solana в момента е петият по пазарна капитализация крипто актив. 

Не Пропускай: Пазарите реагират на новината за Ubisoft и Tezos

Това е блокчейн, фокусиран върху мащабируемостта, като същевременно остава сигурен и децентрализиран. Родният токен на Solana, SOL, се използва за плащане на транзакции в мрежата и при управлението на мрежата. Към момента на писане, SOL се търгува на $189.

Водещият казва, че последните новини за Solana са добри за бъдещето на проекта, включително пускането на портфейла Solana Phantom, множество кръгове за набиране на средства и стартирането на Grayscale Solana Trust миналата седмица.

“Мина само около седмица, а Grayscale Solana Trust вече има $10 милиона активи под управление.”

Guy дори казва, че скоро Solana може да достигне $1,000, което е почти 5 пъти повече от текущата му стойност. Въпреки това, прогнозата идва с някои предупреждения.

“Ако приемем, че Биткойн достигне $100,000, а Етериум достигне $10,000, както очакват много хора, това може да даде на Solana достатъчно място за раздвижване, за да достигне $1,000.

Но ще отбележа, че това е изключително бича цел, която граничи с фантазия.”

Въпреки че водещият твърди, че тази цел може да е твърде оптимистична, той все още е има високи очаквания за Solana в краткосрочен план.

“SOL изглежда е на път да направи бичи флаг на [месечната графика] и, ако моите измервания са правилни, можем да видим $290 до $300 SOL през следващите месец-два.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене