НАЧАЛО Биткойн

Колко Биткойн държи Робърт Кийосаки?

27.02.2024 9:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Колко Биткойн държи Робърт Кийосаки?

Робърт Кийосаки, известен с книгата си "Богат татко, беден татко", често се застъпва за активи като злато, сребро, суровини и Биткойн (BTC).

Той често обсъжда предимствата на Биткойн, насърчавайки последователите си да инвестират и да акумулират криптовалутата.

Кийосаки критикува Централната банка за нейната политика, която според него се отразява неблагоприятно на американската работническа класа. Той твърди, че инвестициите в злато и Биткойн предлагат пътища към финансова свобода. Въпреки ентусиазма му по отношение на Биткойн, точното количество, което притежава, остава обект на интерес.

Според информацията към момента на писане на статията Кийосаки притежава 66 BTC, които смята за сериозен актив. Той изрази увереност в неговия потенциал, особено след като Комисията по ценните книжа и фондовите борси одобри Биткойн ETF през януари 2024 г. Според него това развитие е допринесло за скокът в стойността на Биткойн, когато криптовалутата надхвърли границата от $50,000.

Разсъждавайки върху своите притежания, Кийосаки подчерта значението на динамиката на търсенето и предлагането при определянето на стойността на Биткойн

… Аз имам 66 [BTC], голяма работа, нали? Но това е много. Това [се движи] от търсене и предлагане. Така че предлагането остава на ниво от 21 милиона, но търсенето просто се повиши.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

Известен крипто анализатор посочи значим индикатор, който може да сигнализира за съществено поскъпване на Биткойн (BTC) към шестцифрена територия.

12.04.2024 20:00 1 мин. четене

Халвингът вече се е отразил на цената на Биткойн според директора на най-голямата майнинг компания

Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc., наскоро обсъди бъдещата динамика на Биткойн.

11.04.2024 21:30 2 мин. четене

Хонконг вероятно ще одобри спот Биткойн ETF още следващата седмица

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) в Хонконг се очаква да обяви одобрението на първите спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) в града около 15 април, както твърдят запознати източници, цитирани от Reuters.

11.04.2024 16:00 1 мин. четене

Мултимилионер продава вила с частен плаж срещу Биткойн

Грант Кардон обяви за продажба резиденцията на плажа във Флорида, която придоби от модната икона Томи Хилфигър през 2021 г., става ясно от съобщение на финансовия експерт в Instagram.

11.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.