НАЧАЛО Прессъобщения

Кои са най-добрите меме криптовалути на BASE, които може да закупите през юни?

06.06.2024 17:14 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои са най-добрите меме криптовалути на BASE, които може да закупите през юни?

Криптовалутите на блокчейна BASE отбелязаха ръст от 12% за 24 часа, а бърз преглед на целия сектор показва малко над 1% спад, като движенията на меме монетите на Solana също не са впечатляващи - 0.8% спад. 

Изображение: Shutterstock

В този ред на мисли нишовите инвеститори се ориентират към други проекти, които могат да покажат потенциала си. Видяхме как Dogwifhat и Bonk напълниха много джобове, когато се популяризира Solana, но BASE е доста по-отскоро на пазара.

Base Dawgz, Toshi, Brett – кои са криптовалутите, които могат да се окажат големите печеливши? Вижте в статията.

Купете Base Dawgz

BASE се оказа нова златна мина, макар че още само нишовите инвеститори знаят за нея

BASE блокчейнът бързо се утвърждава като новата златна мина в крипто пространството, макар че все още е позната главно на нишови инвеститори. Със своите ниски транзакционни разходи, висока мащабируесмост и оперативна съвместимост с други блокчейни, BASE предлага уникални предимства за разработчиците и потребителите. 

Платформата вече привлича значителен интерес от страна на инвеститорите, благодарение на своите иновативни функции и растящата екосистема.

Toshi отбеляза скок от 72% на седмична база, но спадна с 19.5% днес, което показва, че инвеститорите са капитализирали печалбата си. Друг токен, който бележи значителен ръст, е Brett – със скок от над 20.5% за 24 часа и търговски обем от $91 милиона, той се очертава като добра опция за инвеститорите.

Basenji (BENJI) също показва голям прогрес, но крипто китовете се насочиха към ICO-то на Base Dawgz, който вече събра над $300,000 в рамките на два дни от старта си. 

Но защо DAWGZ може да се окаже успешна инвестиция, която дори да отклони вниманието от другите проекти?

Защо Base Dawgz може да изпревари листнатите си конкуренти?

Base Dawgz (DAWGZ) е проект, който стартира буквално преди няколко дни, но вече показва значителен потенциал за бърз растеж и надминаване на листнатите си конкуренти. Предпродажбата на токена започна само преди два дни и вече привлича значителен интерес. Публикации в X (бивш Twitter) получават над 10,000 преглеждания, което е ясен знак за огромното внимание към проекта още от самото начало.

Една от ключовите причини за този интерес е иновативната share-to-earn концепция на Base Dawgz, която предлага 10% награди за съб-афилиейти. Тази стратегия не само стимулира потребителите да споделят и популяризират токена, но също така предоставя възможност за инфлуенсърите да изградят мащабна MLM система зад гърба си. Така се създава огромен хайп около проекта, който може да привлече още повече потребители и инвеститори.

Допълнително, Base Dawgz вече получава внимание от популярни медии като FinBold, които споменават проекта в своите анализи. Това медийно покритие допринася за увеличаване на доверието и интереса към токена, като го позиционира сред водещите нови криптовалути на пазара. Всички тези фактори – бързият старт, иновативната маркетингова стратегия и медийното внимание – създават условия за значителен ръст на Base Dawgz, което може да го постави пред листнатите му конкуренти в много кратък срок.

Ценова прогноза на $DAWGZ – шанс за $1?

Честно казано, шансовете $DAWGZ да достигне $1 в близко бъдеще изглеждат малко вероятни. Това е твърде напред във времето и много спекулативно. Все пак, изгледите за 5-10X ръст са възможни. Проектът има реален потенциал да избухме след ICO-то, което го прави атрактивен за инвеститорите, които търсят висока възвръщаемост от спекулативните си инвестиции.

Да не забравяме и че скоро се очаква да се пусне стейкинг пула на проекта, който ще работи на мрежата на Етериум, което може да даде шанс за още по-голямо събиране на капитал.

Как да купя Base Dawgz?

Закупуването на Base Dawgz (DAWGZ) е лесно и бързо. Следвайте тези стъпки, за да инвестирате:

  1. Посетете сайта на предпродажбата.
  2. Свържете крипто портфейл, който поддържа BASE, ETH, SOL, BNB или AVAX.
  3. Изберете сумата на инвестиция.
  4. Потвърдете транзакцията.

Тези стъпки ще ви помогнат да станете част от обещаващия проект Base Dawgz и да се възползвате от потенциалния му растеж.

Купете Base Dawgz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.