НАЧАЛО Биткойн

Кога Биткойн ще скочи до $32,000 според известен анализатор

септември 7, 2023 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кога Биткойн ще скочи до $32,000 според известен анализатор

Търговец, който точно прогнозира най-ниската точка на мечия пазар на Биткойн (BTC) през 2018 г., сега смята, че криптовалутата се подготвя да надмине върховете си за тази година.

В неотдавнашно видео анализаторът, известен като “Bluntz“, който сподели прозренията си със своите последователи в социалната медийна платформа X (Twitter), предполага, че Биткойн (BTC) може да преживее по-нататъшни корективни движения, преди да възвърне бичия си импулс.

В своя анализ Bluntz използва теорията на вълните на Елиът – технически подход, насочен към прогнозиране на бъдещи ценови движения чрез анализ на психологията на тълпата, често наблюдавана като вълни. Според тази теория петвълновото рали обикновено е последвано от ABC модел, при който активът възстановява част от печалбите си, преди да започне ново възходящо движение.

Според него BTC вече е завършил петвълново възходящо движение, обхващащо диапазона от приблизително $16,000 до $32,000. Понастоящем изглежда, че се намира в разгара на фаза на корекция на АВС, която потенциално може да доведе до спад на цената на Биткойн чак до нивото от $23,000.

Анализаторът изтъкна, че понастоящем BTC се намира в ранните етапи на вълната C, при която той очаква Биткойн да претърпи петвълнова корекция.

След приключването на тази фаза на АВС корекция, Bluntz очаква, че BTC ще възобнови възходящата си траектория.

Когато станем свидетели на завършването на тази последна пета вълна и всички нейни подразделения в рамките на тази последна пета вълна, вярвам, че това е моментът, в който ще започнем да установяваме дъно, след което ще се движим нагоре, за да достигнем нови върхове и да надминем предишния връх от $32,000. Въпреки това, все още остава известно време. Този процес вероятно ще се разгърне в рамките на още около месец.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Централизацията на Биткойн майнинга през годините

През последните години се наблюдава постепенна, но постоянна тенденция все по-малко пулове за добив на Биткойн (BTC) да доминират в по-голямата част от световната мрежа и да откриват блокове.

септември 24, 2023 16:00 2 мин. четене

Биткойн или фиат: Кое е по-добре за Индия на фона на спадащата рупия

Индийската рупия (INR) преживя труден месец, като отбеляза забележимо поевтиняване на валутния пазар въпреки последните тенденции на дезинфлация на цените в страната.

септември 24, 2023 15:00 2 мин. четене

Уолстрийт в готовност да налеят свеж капитал в крипто пространството

Основателят на SkyBridge Capital Антъни Скарамучи очерта потенциален катализатор, който може да окаже положително въздействие върху Биткойн (BTC) и други криптовалути.

септември 24, 2023 13:00 2 мин. четене

Държава от Централна Америка използва Биткойн за президентските избори

В резултат на базовата технология на Биткойн по време на общите избори в Гватемала през 2023 г. се появи забележителен случай. 

септември 24, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.