НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Повишената активност в мрежата сочи към потенциален скок на цената

септември 6, 2023 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Повишената активност в мрежата сочи към потенциален скок на цената

Santiment, компания за блокчейн анализи, съобщи за значителен скок в мрежовата активност на Cardano (ADA), конкурент на Етериум (ETH).

Тяхната платформа за пазарна информация показва, че Cardano (ADA) е подготвена за възходящо движение, тъй като седмичните транзакции по веригата са отбелязали забележителен ръст от над 1,700% от януари насам.

От Santiment твърдят:

При Cardano продължава да се наблюдава увеличение на обема на транзакциите във веригата, въпреки че настоящата пазарна стойност на токена е по-ниска от местния му връх през април. Факторът полезност играе решаваща роля във всяко потенциално възстановяване, особено когато е съчетан със силна социална доминация на ADA.

Към момента на писане на статията Cardano се търгува на цена от $0.25, отбелязвайки незначителен спад през последните 24 часа.

Santiment също така отбеляза повишение на мрежовата активност за Етериум (ETH), което предполага възможност за възстановяване на цената:

Мрежата на Етериум регистрира над 467,000 уникални взаимодействия на адреси в рамките на един ден, отбелязвайки най-високата активност от началото на обявяването на Биткойн ETF на 16 юни. Повишената полезност обикновено служи като предпоставка за поскъпване на ETH и други активи.

Към момента на изготвяне на статията Етериум се търгува на цена около $1,635, с лек спад през последните 24 часа.

Неотдавна Santiment също така отбеляза повишената мрежова активност на XRP, дигиталния токен, свързан с платформата за разплащания на Ripple Lab. 

XRP започна септември с най-големия си обем във веригата от 1 февруари насам, придружен от значително нарастване на развойната дейност в екосистемата на XRP.

Към момента на писане на статията XRP се търгува на цена около $0.50, с лек спад през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.