НАЧАЛО Алткойни

Китовете купуват тези три алткойна – и продават други три

декември 27, 2021 15:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете купуват тези три алткойна – и продават други три

Крипто китовете с умните пари поглъщат три дигитални актива, докато продават други три, според фирмата за анализи Santiment.

Santiment казва на своите 120,200 последователи в Twitter, че китовете са купили 41% повече CRO през последните два месеца.

CRO е криптовалутата, която захранва платформата за плащане, търговия и финансови услуги Crypto.com. Santiment описва китовете като субекти, които държат между 100,000 и 10 милиона CRO токени.

В нов доклад Santiment казва, че китовете купуват UMA – платформа, която позволява на разработчиците да изграждат синтетични активи или базирани на Етериум токени, които могат да проследяват цената на всичко.

UMA се е сринала с 53% от основния с връх отпреди шест седмици, но основните големи заинтересовани страни за базирания на ETH проект продължават да акумулират. Когато се случи подобен спад на цените, но големите притежатели продължават да купуват повече монети, това е обещаващ признак, че цената може да се повиши, когато пазарите започнат да стават положителни.

Друг алткойн, който китовете трупат, е този на децентрализираната крипто борса Uniswap (UNI). Според Santiment, субектите, които притежават 10,000 и един милион UNI монети, продължават да добавят към своите портфолиа въпреки слабото ценово действие на UNI.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Нов алткойн скочи с над 2,000% само за ден

Uniswap е един от ключовите проекти на DeFi (децентрализирано финансиране), който направи сериозен скок през първата половина на 2021 г., но спадна през втората. Въпреки корекцията, големите адреси само добавят все повече и повече към портфолиата си.

Трите алткойни, които Santiment казва, че китовете продават, са протоколът за заеми Aave (AAVE), протоколът за ликвидност на деривати Synthetix (SNX) и платформата за прогнозни пазари Augur (REP).

Според Santiment, китовете са продали 18.5% от своите SNX тоекни и 5% от своите REP токени от септември. Що се отнася до Aave, фирмата за анализи казва, че китовете са продали 4.32% от своите притежания.

Можете да прочетете пълния доклад тук.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.