НАЧАЛО Биткойн

Китове местят огромни количества Биткойн и XRP

декември 11, 2020 11:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китове местят огромни количества Биткойн и XRP

Един от най-големите BTC портфейли току-що е прехвърлил приблизително 21,315 Биткойн на стойност около $400 милиона в неизвестен портфейл.

Преди транзакцията, изпращащият портфейл беше 34-ият най-голям записан BTC адрес в света, въпреки че бе получил първия си BTC в понеделник, според BitInfoCharts. Този портфейл вече има баланс от нула.

 

Крипто тракерът Bitcoin Block Bot отчете транзакцията, която струва само 0,00085506 BTC, на стойност около $15.25 по време на писане на статията, според данни от CoinMarketCap.

 

Около 16,315.2 BTC в транзакцията са изпратени до един неизвестен портфейл и 5,000 BTC са изпратени до друг и никой от Биткойните не се е преместил отново, според Blockchain.com. За нито един от портфейлите не е известно, че е обвързан с каквито и да било криптовалутни компании или лица в бранша.

 

Крипто тракерът Whale Alert също съобщава за масивен ход на крипто от платежната компания на Сан Франциско Ripple.

 

Ripple премести 150 милиона XRP на стойност близо $84 милиона в неизвестен портфейл във вторник. Таксата на XRP Ledger за транзакцията е била само 0,0005 XRP (на стойност далеч по-малко от една стотинка), според Bithomp.

 

В миналото неизвестният портфейл е получил множество големи суми XRP от Ripple.

 

Някои от последните сделки включват 50 милиона XRP от Ripple на 1-ви декември, 27 милиона XRP на 4-ти ноември, 42 милиона XRP на 1-ви октомври, 47 милиона XRP на 3-ти септември, 39 милиона XRP на 19-ти август и повече от 26,5 милиона XRP на 1-ви август.


Ето един алткойн, който може да претърпи огромен подем… отново!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

Докато Биткойн и Monero се подготвят за бичи моменти, то Collateral Network задминава и двете, като родната монета на мрежата, COLT е подготвена за 3,000% скок по време на предварителната продажба!

юни 2, 2023 10:27 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.