НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Kingdom Trust добавя Zcash и Stellar

ОКТ. 28, 2018 18:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Kingdom Trust добавя Zcash и Stellar

Kingdom Trust, водещ квалифициран попечител, добавя Zcash (ZEC) и Stellar Lumens (XLM) в списъка си с приемливи инвестиции в цифрова валута. Компанията има над $ 12 млрд. Активи под попечителство и над 100 000 клиента.


Като независим квалифициран попечител, регулиран от "Банковия отдел" в Южна Дакота, Kingdom Trust е специализирано в решения за съхранение за отделни инвеститори, инвестиционни спонсори, семейни офиси, консултантски фирми и брокерски дилъри, помощни институции и фондове.

Компанията е приятелски настроена към крипто. Понастоящем той включва Биткойн (BTC), Биткойн Кеш (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC) и Ripple ( XRP ), като сега добави Zcash и Stellar.

"Kingdom Trust са горди да имат тези два токена на водещата за индустрията платформа", каза изпълнителният директор Мат Дженингс. "Като квалифициран попечител ние приемаме ролята си на доставчик на решения много сериозно и ние сме развълнувани да добавим много други решения като това в близко бъдеще".

Основана в Мъри, Кентъки, компанията е пионер в отварянето на онлайн сметка за самодиректираната IRA индустрия, ускорявайки навлизането на нови клиенти, като елиминира първоначалната физическа документация и мокрите подписи.

Като лидери в традиционните инвестиции, Kingdom Trust позволява на своите клиенти да "самоуправляват" пенсионните си сметки в няколко активи, включително акции, облигации, взаимни фондове, фондови борси ETFS, публични REITs, анюитети, парични пазари и депозитни сертификати.

Индивидуалните сметки на IRA също така позволяват на клиентите да закупят апартаментен комплекс, да заемат пари на стартираща компания, да участват в пазарни заемни или облигационни възможности, сред други инвестиции.

Понастоящем най-често срещаните инвестиции, които се държат в самоуправляващите се сметки на Kingdom Trust, като включват недвижими имоти, ценни метали, еднолични LLC, собственост на IRA, частно кредитиране, частни капиталови инвестиции, crowdfunding и заемане на пазара, Bitcoin, Ethereum и други цифрови активи.

Добавянето на Zcash и Stellar , и разширяването на цифровите активи като инвестиционен вариант, заедно с акции, облигации и взаимни фондове, допълнително установява интегрирането на криптотата като легитимни инвестиции.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света