НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Kingdom Trust добавя Zcash и Stellar

ОКТ. 28, 2018 18:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Kingdom Trust добавя Zcash и Stellar

Kingdom Trust, водещ квалифициран попечител, добавя Zcash (ZEC) и Stellar Lumens (XLM) в списъка си с приемливи инвестиции в цифрова валута. Компанията има над $ 12 млрд. Активи под попечителство и над 100 000 клиента.


Като независим квалифициран попечител, регулиран от "Банковия отдел" в Южна Дакота, Kingdom Trust е специализирано в решения за съхранение за отделни инвеститори, инвестиционни спонсори, семейни офиси, консултантски фирми и брокерски дилъри, помощни институции и фондове.

Компанията е приятелски настроена към крипто. Понастоящем той включва Биткойн (BTC), Биткойн Кеш (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC) и Ripple ( XRP ), като сега добави Zcash и Stellar.

"Kingdom Trust са горди да имат тези два токена на водещата за индустрията платформа", каза изпълнителният директор Мат Дженингс. "Като квалифициран попечител ние приемаме ролята си на доставчик на решения много сериозно и ние сме развълнувани да добавим много други решения като това в близко бъдеще".

Основана в Мъри, Кентъки, компанията е пионер в отварянето на онлайн сметка за самодиректираната IRA индустрия, ускорявайки навлизането на нови клиенти, като елиминира първоначалната физическа документация и мокрите подписи.

Като лидери в традиционните инвестиции, Kingdom Trust позволява на своите клиенти да "самоуправляват" пенсионните си сметки в няколко активи, включително акции, облигации, взаимни фондове, фондови борси ETFS, публични REITs, анюитети, парични пазари и депозитни сертификати.

Индивидуалните сметки на IRA също така позволяват на клиентите да закупят апартаментен комплекс, да заемат пари на стартираща компания, да участват в пазарни заемни или облигационни възможности, сред други инвестиции.

Понастоящем най-често срещаните инвестиции, които се държат в самоуправляващите се сметки на Kingdom Trust, като включват недвижими имоти, ценни метали, еднолични LLC, собственост на IRA, частно кредитиране, частни капиталови инвестиции, crowdfunding и заемане на пазара, Bitcoin, Ethereum и други цифрови активи.

Добавянето на Zcash и Stellar , и разширяването на цифровите активи като инвестиционен вариант, заедно с акции, облигации и взаимни фондове, допълнително установява интегрирането на криптотата като легитимни инвестиции.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Shiba Inu (SHIB) и още два алткойна показват признаци на възстановяване

Фирмата казва, че меме токена Shiba Inu (SHIB), блокчейна за алгоритмични стабилни монети Terra (LUNA) и децентрализираната борса (DEX) Pancakeswap (CAKE) се възстановяват от падането на пазара по-бър...
ЯНУ. 24, 2022 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над $1.1 милиарда бяха заличени от пазара през последното денонощие

Според данните за ликвидации на Coinglass, над 359,788 търговци са били ликвидирани през последните 24 часа на обща стойност от над $1.18 милиарда.Биткойн (BTC) води групата с ликвидации на стойност $...
ЯНУ. 22, 2022 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света