НАЧАЛО Биткойн

Катализатор за цената на Биткойн и други важни развития в крипто-сферата

юли 26, 2019 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Катализатор за цената на Биткойн и други важни развития в крипто-сферата

Новото изследване на Digital Assets Data разглежда влиянието на глобалния икономически спад върху цената на Биткойн.

Биткойн


Новото изследване на Digital Assets Data разглежда влиянието на глобалния икономически спад върху цената на Биткойн.


Изследването събра данни от партньорската LocalBitcoins и установи, че хората в страни като Венецуела и Аржентина продължават да купуват от актива, дори когато цената пада. 


Главният изпълнителен директор на Digital Assets Data Майк Алфред заяви пред Forbes, че резултатите от употребата на Биткойн като ценност в периода на икономическа криза показват, че употребата на Биткойн е ценна.


Открихме, че в развиващите се страни и места, където паричната политика и банките са по-малко стабилни, обемът на търговията с Биткойн продължава да нараства, дори когато цената на Биткойн спада.


Докато понастоящем това се случва в по-малките икономики, ако имаше нестабилност в развитите страни, може би поради голяма рецесия или скок в безработицата, може да има значителен скок на интереса към Биткойн, което да доведе до потенциален положителен катализатор за цената на Биткойн.


Обемът на търговията с Биткойн достигна най-високото си ниво във Венецуела в LocalBitcoins за седмицата, която приключва на 20-ти юли, според данни, събрани от Coin.dance.


Етериум


Излезна нов епизод на подкаста “Into The Ether”.


Главният изпълнителен директор на Matic Network се присъединява към домакина Ерик Конер, за да говори за усилията на Matic да разшири драматично мрежата на Етериум и да направи възможно инстантното прехвърляне на Етер и на токени, базирани на Етериум.


XRP


Процесорът за крипто плащания CoinField казва, че е интегриран с XRP Tip Bot. 


Компанията ще използва бота, създаден от Вийтзе Винд, ръководител на подкрепените от Ripple XRPL Labs, за да раздаде малки количества от дигиталния актив на Ripple и XRP ентусиастите.


Лайткойн


Последният епизод на “The Coin Chat” включва двама души от Litecoin Foundation.


Директорът на проекта Дейвид Шварц и посланикът Джон Ким разговарят за последните събития в мрежата Лайткойн и новото партньорство на Фондацията с Miami Dolphins.


Tron


Фондация GLIDE потвърди, че срещата на основателят на Tron Джъстин Сън с Уорън Бъфет е отложена и не е отменена. Но засега не е определена нова дата.


Сън казва, че се чувства по-добре и ще се върне на работа към края на седмицата.
Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Как рецесията може да бъде в полза на Биткойн

Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията може да предизвика значителен скок в стойността на Биткойн (BTC).

октомври 1, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да е решеието на хиперинфлацията – Робърт Кийосаки

Известният финансов експерт и автор на бестселъра “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отново изрази своята увереност в Биткойн (BTC) и други активи като инструменти за борба с настоящата заплаха от хиперинфлация.

октомври 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.