Home

Kaspa стартира нов стандарт за токени – цената на криптовалутата реагира положително

29.06.2024 6:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kaspa стартира нов стандарт за токени – цената на криптовалутата реагира положително

Алткойнът Kaspa (KAS) се противопостави на тенденцията на мудния крипто пазар, като нарасна с 25% тази седмица, преди да бъде пуснат важен протокол.

Kaspa привлече вниманието на крипто общността, тъй като нейният нов протокол, Kasplex, се подготвя за откритото си бета стартиране на 30 юни.

Kasplex има за цел да въведе стандарта за KRC-20 токени и да поддържа създаването и управлението на NFT в мрежата на Kaspa.

Според бялата книга на Kasplex протоколът е разработен така, че да се избегне проблемът с “раздуването на UTXO”, наблюдаван при Биткойн. (Раздуто UTXO е когато даден блокчейн стане прекалено голям, за да може валидаторите да обработват данни ефективно).

Проектът предлага прост метод за вмъкване на данни, подкрепен от индексиращо устройство с отворен код и набор от API за безпроблемно взаимодействие.

Очаква се този нов протокол да позволи на потребителите ефективно и сигурно да създават, управляват и прехвърлят дигитални активи в мрежата Kaspa, насърчавайки иновациите и растежа. С тези предстоящи разработки екосистемата Kaspa е готова да окаже значително въздействие в крипто пространството.

Понастоящем Kaspa се търгува на цена от около $0.18 след 6% ръст за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.