Home

Kaspa се държи силно на фона на пазарния спад – какво следва за цената на алткойна?

07.07.2024 6:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kaspa се държи силно на фона на пазарния спад – какво следва за цената на алткойна?

В скорошен анализ на FireHustle бяха оценени силните и слабите страни на една от дигиталните валути, а именно Kaspa.

FireHustle похвали Kaspa за устойчивостта по време на пазарни спадове, отбелязвайки, че тя запазва положителните си стойности в портфейлите въпреки общите мечи тенденции.

Протоколът Kaspa стартира KC20 Beta на 30 юни и създаде Фондация за Kaspa екосистемата, за да подкрепи растежа чрез финансиране. Освен това бе въведен протоколът Cplex, за да помогне на разработчиците да създават и стартират токени и проекти, използващи новия стандарт за токени KC20.

Стартът на Cplex привлече сериозно внимание, което доведе до увеличаване на времето за потвърждение и забавяне поради голямото потребление, но сигурността и консенсусът на мрежата останаха стабилни. Разработчикът Майкъл Сътън обясни, че претоварването е било очаквано и основният консенсусен двигател и възлите са работили без проблеми, като се очаква всички предизвикателства да бъдат разрешени бързо.

Kaspa е преминала от “Go” програмиране към “Rust“, за да повиши скоростта и стабилността на мрежата. Към 30 май 90% от възлите са преминали към Rust, като целта е да се постигне скорост от 10 блока в секунда в основната мрежа. Мащабируемата мрежа на Kaspa, работеща чрез консенсусен механизъм, познат като доказателство за работа от първи слой и структурата BlockDAG имат за цел да подобрят скоростта на транзакциите и времето за блокиране.

Прогнозирането на бъдещите ходове на Kaspa е предизвикателство, като има потенциал както за отдръпване, така и за растеж. Листването на големи борси като Coinbase, Crypto.com, Binance, OKX или Kraken може значително да увеличи видимостта и приемането.

Kaspa все още е в ранна фаза на развитие, като има планове за подобряване на технологията въз основа на обратната връзка от бета-версията и разработване на смарт договори и приложения, което би могло да повиши нейния статус. Анализаторът разглежда цялостните настроения към Kaspa като бичи, като силните основи и непрекъснатото развитие предполагат обещаващо бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Известен анализатор обяви подкрепата си за тези алткойни

Наскоро опитен пазарен анализатор, известен с типичните си мечи възгледи, зае бича позиция по отношение на някои алткойни.

12.07.2024 10:00 1мин. четене

Cardano може да се насочи нагоре след предстоящия хард форк Chang

Наскоро Cardano (ADA) премина през труден период, като цената ѝ достигна нови дъна. Историческите тенденции обаче сочат, че възстановяването може да е неизбежно, особено с дългоочаквания хард форк Chang, планиран за този месец.

12.07.2024 6:00 1мин. четене

Binance премахва популярна стабилна монета от платформата си за маржин търговия

Binance, виден играч на пазара на крипто търговията, обяви значителни промени.

11.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.