НАЧАЛО Алткойни

Какво се случва с мрежата на Elrond, вече позната като MultiverseX?

декември 10, 2022 21:34 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво се случва с мрежата на Elrond, вече позната като MultiverseX?

MultiverseX (познат преди като Elrond) бележи поредица от значителни актуализации на екосистемата този месец.

В началото на миналия месец компанията обяви решението си да продължи напред под името MultiversX и да се ребрандира като децентрализирана блокчейн мрежа с фокус върху метавселената. За тази цел тя стартира три продукта: xFabric, xPortal и xWorld.

Всички промени, които предстоят в MultiverseX

xFabric е суверенен блокчейн модул, проектиран така, че да може да се персонализира напълно. xPortal, който предстои да бъде пуснат, ще замени приложението Maiar и ще предостави на потребителите достъп до преводи във фиатна валута и дебитни карти. Определен като „първата планета на този нов свят“, xWorld е мрежа от оперативно съвместими метавселени.

В допълнение към това ребрандиране, съгласно референдума за управление, за който гласуваха членовете на общността, децентрализиранта борса (DEX) Maiar на Elrond започна прехода си към xExchange на 8 декември и е планирано да приключи на 10 декември.

Процесът на миграция ще включва въвеждането на нова икономика, функционалност и механика за родния токен на DEX-а, MEX.

Също така, на 7 декември водещата борса за криптовалути Coinbase обяви поддръжка за родния токен на мрежата EGLD и включи в списъка за търговия двойката EGLD/USD.

Технически анализ

Към момента на публикуване EGLD се търгува за $45.69. След бурния месец ноември, който доведе до спад на цената на алткойна с 25%, от началото на този месец тя се възстанови и за последните девет дни се повиши с 5%, сочат данни на CoinMarketCap.

Оценен на дневна графика, през досегашния месец се наблюдава повишено натрупване на EGLD, като по този начин купувачите контролират пазара. Позицията на експоненциалната пълзяща средна на EGLD потвърди това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето кои алткойни да наблюдаваме при ниската пазарна волатилност – според крипто стратег


По време на писането на статията 20-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) беше позиционирана над линията 50-дневната EMA (жълто), което изобразяваше инерцията на акумулация на EGLD.

Индексът на насоченото движение (Directional Movement Index – DMI) на EGLD потвърди тази позиция. Към момента на писане на статията силата на купувачите на EGLD (зелено) при 25.16 се намираше над силата на продавачите (червено) при 18.05.

Що се отнася до Индекса на относителната сила (RSI) и Индекса на паричния поток (MFI), те бяха забелязани във възходящи тенденции, намиращи се над неутралните им зони съответно на 63.86 и 63.54.

И накрая, неговият Индекс за парични потоци на Chaikin (CMF) върна положителна стойност от 0.12 към момента на писане на статията. Това означава, че импулсът за покупка надвишаваше процента на разпределение на монетите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене