НАЧАЛО Биткойн

Какво предстои за крипто пазарите? – анализаторът “Capo” дава прогноза

25.11.2022 14:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво предстои за крипто пазарите? – анализаторът “Capo” дава прогноза

Трейдър, който точно предсказа срива на Биткойн (BTC) през май 2022 г., прогнозира какво следва за BTC и криптопазарите.

Псевдонимният криптотрейдър “Capo” (Капо) каза пред своите последователи в Twitter какво може да се случи с криптопазарите.

Разглеждайки графиката на BTC, анализаторът твърди, че очаква бичи капан в рамките на по-ниската времева рамка (в по-краткосрочен план) и по-ниски дъна и по-ниски върхове на по-високата времева рамка (в по-дългосрочен план).

Той отбеляза, че очаква кралската криптовалута да формира локално дъно в ценовия диапазон от $12,000 до $14,000.

BTC. По-висока времева рамка: по-ниски дъна и по-ниски върхове след пробив на месечния диапазон на преразпределение. Под дъното от юни и в зоната [на] предлагането.

По-ниска времева рамка: слаб тренд, причинен от шорт скуиз (бичи капан). Наблюдавам умиращ обем. Основната цел за формиране на локално дъно остава $12,000 – $14,000.

биткойн

 

Според Капо криптоиндустрията е пълна с мечи сигнали, което го кара да смята, че алткойните могат да последват низходящата тенденция на BTC и да спаднат с 40% до 50%.

Това, което виждам:

-Мечи ретестове навсякъде.

-Скрити мечи дивергенции на няколко времеви рамки.

-Отскоци, показващи ясни характеристики на бичи капан.

-Предлагането се покачва (много).

[…]

Средно 40-50% спад за алткойните.

Анализаторът Майкъл ван де Поуп също прогнозира, че кралят на криптовалутите ще се сблъска със съпротива в близко бъдеще, като заяви, че според него BTC трябва да задържи зоната от $16,250 до $16,400, за да не видим допълнителни спадове.

Биткойн [все още] е изправен пред решаваща съпротива, която все още не може да преодолее. Налице е лека консолидация. Още един тест на $16,900 и най-вероятно ще се случи ускорение на спада…

След това се целим към $18,400.

Трябва да се задържи $16,250 – $16,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доминацията на Биткойн на крипто пазарите продължава да расте

Доминацията на Биткойн на пазара на криптовалути достигна най-високата си точка от три години насам, което показва силно търсене на американски борсово търгувани фондове (ETF), притежаващи най-големия дигитален актив.

16.04.2024 9:00 1 мин. четене

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.