НАЧАЛО Биткойн

Какво предстои за крипто пазарите? – анализаторът “Capo” дава прогноза

ноември 25, 2022 14:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво предстои за крипто пазарите? – анализаторът “Capo” дава прогноза

Трейдър, който точно предсказа срива на Биткойн (BTC) през май 2022 г., прогнозира какво следва за BTC и криптопазарите.

Псевдонимният криптотрейдър “Capo” (Капо) каза пред своите последователи в Twitter какво може да се случи с криптопазарите.

Разглеждайки графиката на BTC, анализаторът твърди, че очаква бичи капан в рамките на по-ниската времева рамка (в по-краткосрочен план) и по-ниски дъна и по-ниски върхове на по-високата времева рамка (в по-дългосрочен план).

Той отбеляза, че очаква кралската криптовалута да формира локално дъно в ценовия диапазон от $12,000 до $14,000.

BTC. По-висока времева рамка: по-ниски дъна и по-ниски върхове след пробив на месечния диапазон на преразпределение. Под дъното от юни и в зоната [на] предлагането.

По-ниска времева рамка: слаб тренд, причинен от шорт скуиз (бичи капан). Наблюдавам умиращ обем. Основната цел за формиране на локално дъно остава $12,000 – $14,000.

биткойн

 

Според Капо криптоиндустрията е пълна с мечи сигнали, което го кара да смята, че алткойните могат да последват низходящата тенденция на BTC и да спаднат с 40% до 50%.

Това, което виждам:

-Мечи ретестове навсякъде.

-Скрити мечи дивергенции на няколко времеви рамки.

-Отскоци, показващи ясни характеристики на бичи капан.

-Предлагането се покачва (много).

[…]

Средно 40-50% спад за алткойните.

Анализаторът Майкъл ван де Поуп също прогнозира, че кралят на криптовалутите ще се сблъска със съпротива в близко бъдеще, като заяви, че според него BTC трябва да задържи зоната от $16,250 до $16,400, за да не видим допълнителни спадове.

Биткойн [все още] е изправен пред решаваща съпротива, която все още не може да преодолее. Налице е лека консолидация. Още един тест на $16,900 и най-вероятно ще се случи ускорение на спада…

След това се целим към $18,400.

Трябва да се задържи $16,250 – $16,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 30, 2023 17:00 3 мин. четене

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.