НАЧАЛО Биткойн

Какво да очакваме от Биткойн през септември?

август 27, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от Биткойн през септември?

Съоснователите на Glassnode, компания, специализирана в крипто анализите, имат оптимистична прогноза за представянето на Биткойн (BTC) през следващия месец.

Ян Хапел и Ян Алеман, съоснователите, които се подвизават под псевдонима “Negentropic” в X (Twitter) посочиха, че индикаторът за инерция на Биткойн, индексът на относителната сила (RSI), показва бичи сигнали с наближаването на септември.

Въпреки това те предупредиха, че ако цената на Биткойн падне под критичното ниво от $25,500, всяко възходящо движение може да срещне предизвикателства.

Профилът заяви:

Интерпретиране на тенденциите на Биткойн през август: Какво следва?

… Подобно на напомнящото за себе си събитие от юни 2022 г., дневният индекс на относителната сила (RSI) предизвика спекулации относно перспективите за септември. Появиха се въпроси относно възможността за спад под $25,500 и липсата на съществени поръчки за покупка след $26,000.

Анализ на графиката и текуща ситуация: Анализът на графиките предполага намаляване на краткосрочната инерция, което потенциално може да засегне границата от $25,200. Това се различава от неутралната перспектива по отношение на дългосрочните перспективи.

…. Индикациите от RSI предполагат потенциал за положително възстановяване през септември. Въпреки това е важно да се проявява предпазливост, тъй като спадането под $25,500 и надхвърлянето на границата от $26,000 може да представлява предизвикателство. Това деликатно равновесие оформя пътя напред.

Според графичното им представяне RSI на Биткойн в момента се колебае малко под 30 по скалата от 0 до 100 – диапазон, който обикновено се свързва с условия на свръхпродажба.

Освен това съоснователите отбелязаха, че макар мечите настроения да доминират на пазара на Биткойн в момента, изглежда се наблюдава забавяне на разпродажбите. Те следят отблизо възможността за релефно рали, което може да подтикне Биткойн да тества отново прага от $27,000.

Те споделиха още:

Отслабване на натиска за продажба на продавачите на BTC: Изглежда, че хватката на продавачите се разхлабва, тъй като импулсът за продажби отслабва след спада на Биткойн под нивото на подкрепа от $26,500. Първоначалните индикации предполагат нарастваща устойчивост на системата, но все пак липсва забележимо търсене на значителни long позиции при $26,000.

Цената преживява отскок, намирайки стабилна подкрепа на ниво $25,230. Целта е релефно рали, насочено към нивото на съпротива от $27,000 след преодоляване на $26,500. Препоръчва се предпазливост, тъй като шорт позициите остават влиятелн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.