НАЧАЛО Биткойн

Какво може да очакваме от цената на Биткойн (BTC)? – Питър Бранд

март 29, 2022 12:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво може да очакваме от цената на Биткойн (BTC)? – Питър Бранд

Питър Бранд следи отблизо Биткойн, тъй като водещата криптовалута по пазарна капитализация е позиционирана да отпечата нови върхове за 2022 г.

Ветеранът търговец, който е известен с това, че правилно предвиди срива на Биткойн през 2018 г., казва на своите 629,400 последователи в Twitter, че неотдавнашното ценово действие на актива напомня за пазарната му структура през април 2019 г., когато BTC достигна дъното на $3,500, преди да започне първия етап от своя бичи цикъл.

“Моделът на BTC се нарича възходящ триъгълник [отдолу]. Прочетете за [него] в Schabacker, проучване III, стр. 93. Също така, сравнете настоящия модел с подобна структура през 2019 г. [горното изображение].”

Image

Image


Разглеждайки графиките на Бранд, пробивът от модела на възходящ триъгълник предполага, че Биткойн е стигнал дъно и е готов да започне следващия етап от своя бичи пазар.

Прочети Още: Какво предстои за Биткойн и Етериум след последния възход?

Въпреки това Бранд подчертава, че дори технически пробив не гарантира, че BTC ще последва ралито си през 2019 г.

“Графиките НЕ предсказват бъдещето. Графиките дори НЕ предлагат вероятности. Графиките подсказват възможности и са полезни при управлението на рисковете в програма за търговия. Моделите на графиките могат да работят, да се провалят или да се трансформират. Ако лазерните очи се появят отново и BTC спре, тогава внимавайте.”

Псевдонимният крипто анализатор Дейв Вълната публикува отговор в нишката на Бранд, показващ, че Биткойн образува по-голям възходящ триъгълник в седмичната времева рамка, което предполага, че BTC може да се повиши чак до най-високата си стойност от $69,000.

Според Бранд, ценовото действие на актива може да следва графиката на Dave the Wave.

“Мисля, че [това, което сте описали във] вашата графика, може да бъде реална възможност.”

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини