НАЧАЛО Други

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал казва, че според него оставащите месеци от 2021 г. ще бъдат особено вълнуващи за крипто пазарите.

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.


“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идват всички автобуси. Работата на всички е да наблюдават тези автобуси. Защото... не искате да бъдете прегазени от автобуса и искате да хванете правилния автобус... Моят залог е, че крипто автобусът е ракетен кораб, а не автобус. И последното тримесечие ще бъде изключително.”


Пал подчертава, че промяната в макро пейзажа през следващите месеци ще послужи като катализатор, който движи цената на определени акции и технологично базирани активи до по-големи висоти.


“Мисля, че [в] макро пазара също автобусите започват да влизат. Това е забавянето на растежа, т.е. промяна в макро [тренда]. Това е всичко, от което се нуждаем: положителна или отрицателна промяна във възможностите за макро сантимента. И мисля, че тази възможност идва.

Мисля, че това е в сферата на по-слаби облигации, вероятно по-слаби пазари за определен период от време, след това повече стимули и това запалва растежните акции. 


[...] Сантиментът се измества от стоките (комодитита) обратно към технологиите... [Повечето печалби за цялата година] обикновено се правят между септември и декември.”


Миналия месец макро гуруто описа “перфектната настройка” за продължаване на бичия пазар, която включва слаба парична политика на централните банки и стабилните парични свойства на крипто активите.


“Така че имаме намаляване на лихвите и тази перфектна настройка без предлагане и търсене в средата на експоненциален бичи пазар. Не получавате такива [възможнсоти] често в живота си.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 2,000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales & Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30-ти ноември. В съби...
ОКТ. 21, 2021 10:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple си партнира с дубайска форекс компания

Дубайската фирма ще използва RippleNet Cloud, за да установи коридор за парични преводи между ОАЕ и Малайзия.Плащанията, изпратени чрез Al Ansari Exchange, ще бъдат получени от MoneyMatch, малайзийски...
ОКТ. 21, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света