НАЧАЛО Алткойни

Какво да очакваме от Algorand (ALGO)?

ноември 8, 2021 14:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от Algorand (ALGO)?

В скорошно интервю бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи, който е основател и главен изпълнителен директор на глобалната алтернативна инвестиционна компания SkyBridge Capital, сподели последните си мисли за Algorand.

Говорейки в интервю за Real Vision, Скарамучи твърди, че Algorand, конкурент на Етериум в пространството на децентрализираното финансиране (DeFi), е най-добре позициониран за случаи на използване в реалния свят.

Скарамучи очерта проблемите, пред които са изправени общите стоки и услуги в обществото, и как крипто може да се използва за решаването им. 

По-специално той отбеляза как потребителите натрупват мили и други наградни точки за летене на големи превозвачи, но рядко ги използват.

По време на интервюто, той каза:

Ами ако създадем монета, която може да вземе тези мили от акаунта ви в замяна на тази монета? Тогава тази монета има някаква универсалност, където можете да си купите хранителни стоки или да купите нещо [друго].

Скарамучи заяви, че Algorand има най-добрия блокчейн за справяне с този проблем.

На 13-ти септември NAX и SkyBridge Capital на Scaramucci обявихапартньорство, предоставящо набор от базирани на Algorand услуги, цифрови приложения и възможности за институционални инвестиции, за да катализират приемането на Algorand предимно в Северна Америка и Близкия изток”.

Не Пропускай: ‘Биткойн е готов за възход’ – твърди анализатор

Това стратегическо партньорство “ще започне със специален фонд между SkyBridge, NAX и Algorand и новаторска инициатива, наречена UNLOX”.

В прессъобщението се казва:

SkyBridge набира за серия от фондове; първият фонд ще бъде ограничен до $250 милиона. Целта е да се осигури на институциите достъп до тези уникални възможности за децентрализирано финансиране. Фирмата планира представяне на шест града, за да подчертае допълнително защо SkyBridge вярва, че Algorand ще бъде основен протокол на бъдещето.

Скарамучи също спомена в интервюто, че вярва, че Биткойн, Етериум и Algorand са три основни блокчейна, които “ще спечелят и проектират бъдещето”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.