НАЧАЛО Алткойни

Какво да очакваме от Algorand (ALGO)?

ноември 8, 2021 14:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от Algorand (ALGO)?

В скорошно интервю бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи, който е основател и главен изпълнителен директор на глобалната алтернативна инвестиционна компания SkyBridge Capital, сподели последните си мисли за Algorand.

Говорейки в интервю за Real Vision, Скарамучи твърди, че Algorand, конкурент на Етериум в пространството на децентрализираното финансиране (DeFi), е най-добре позициониран за случаи на използване в реалния свят.

Скарамучи очерта проблемите, пред които са изправени общите стоки и услуги в обществото, и как крипто може да се използва за решаването им. 

По-специално той отбеляза как потребителите натрупват мили и други наградни точки за летене на големи превозвачи, но рядко ги използват.

По време на интервюто, той каза:

Ами ако създадем монета, която може да вземе тези мили от акаунта ви в замяна на тази монета? Тогава тази монета има някаква универсалност, където можете да си купите хранителни стоки или да купите нещо [друго].

Скарамучи заяви, че Algorand има най-добрия блокчейн за справяне с този проблем.

На 13-ти септември NAX и SkyBridge Capital на Scaramucci обявихапартньорство, предоставящо набор от базирани на Algorand услуги, цифрови приложения и възможности за институционални инвестиции, за да катализират приемането на Algorand предимно в Северна Америка и Близкия изток”.

Не Пропускай: ‘Биткойн е готов за възход’ – твърди анализатор

Това стратегическо партньорство “ще започне със специален фонд между SkyBridge, NAX и Algorand и новаторска инициатива, наречена UNLOX”.

В прессъобщението се казва:

SkyBridge набира за серия от фондове; първият фонд ще бъде ограничен до $250 милиона. Целта е да се осигури на институциите достъп до тези уникални възможности за децентрализирано финансиране. Фирмата планира представяне на шест града, за да подчертае допълнително защо SkyBridge вярва, че Algorand ще бъде основен протокол на бъдещето.

Скарамучи също спомена в интервюто, че вярва, че Биткойн, Етериум и Algorand са три основни блокчейна, които “ще спечелят и проектират бъдещето”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Три токена, които могат да скочат до 100Х – и защо предварителните продажби са новия хит

Крипто пазарът постоянно нараства, като към момента на писане на статията се движи около $1.08 трилиона. Разбира се, Биткойн остава най-стабилният играч с над 40% пазарен дял, но Етериум, BNB, Aave, Solana и другите алткойни също се развиват доста.  Въпреки това, крахът на FTX доказа на инвеститорите, че дали ще се търгува с нов токен, […]

февруари 4, 2023 16:12 6 мин. четене

Fantom скача с 200% – ще продължи ли възхода? – Santiment

Водеща фирма за криптоанализи предполага, че популярният алткойн е само в началния етап на голямо рали.

февруари 3, 2023 16:00 2 мин. четене

Рекорден брой китови транзакции с Dogecoin на 31 януари

Santiment установи, че на 31 януари Dogecoin (DOGE) преживял най-големия брой китови транзакции през тази година.

февруари 3, 2023 11:10 2 мин. четене

Този децентрализиран токен се повиши с 50% за няколко дни

Децентрализиран токен, базиран на Етериум (ETH) се повиши с 50% само за няколко дни, след като публикува годишния си отчет.

февруари 2, 2023 21:00 1 мин. четене