НАЧАЛО Прессъобщения

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

Какво означава “бичи пазар” при криптовалутите, има ли такъв на хоризонта и кои монети трябва да наблюдавате за инвестиции?

Тъй като крипто пазарът продължава да привлича вниманието на инвеститорите по целия свят, терминът “крипто бичи пазар” се превърна в модерна дума във финансовата сфера. 

Но какво всъщност означава този термин, и по-важно, дали на хоризонта се задава още един такъв? Междувременно ще разгледаме, защо фокусът на пазара се измества към тези три DeFi компании: VC Spectra (SPCT), eCash (XEC) и THORChain (RUNE)? 

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Как да разпознаем бичия пазар?

Идентифицирането на предстоящ крипто бичи пазар изисква анализ на данни и пазарна интуиция. Ако не сте експерт, може да се оглеждате за следните индикатори: 

  • Нарастващи обеми на търговия.
  • Повишен хайп в социалните медии.
  • Положителни настроения по отношение на новините.
  • Нарастващ интерес от страна на институционалните инвеститори.

Освен това наблюдавайте доминацията на Биткойн – намаляването на доминацията на BTC често предшества рали на алткойн. Освен това техническият анализ е от решаващо значение, като се обръща внимание на ключовите нива, пълзящите средни и моделите. Така че понякога може би е по-добре да се доверите на анализатори и експерти, вместо да го правите сами.

Въз основа на настоящите нива на доминация на Биткойн, експертите смятат, че скоро няма да настъпи бичи пазар. Така че това, което можете да направите вместо това, е да инвестирате в токени, които процъфтяват и в мечи пазар. Нека видим кои според експертите са най-добрите алткойни.

VC Spectra (SPCT): Едно от най-добрите ICO-та за 2023?

VC Spectra (SPCT) се откроява като новаторска платформа за управление на блокчейн активи, която предефинира пейзажа на крипто инвестициите през 2023 г. Тази иновативна платформа дава възможност на различни лица да участват в нови DeFi проекти и нови ICO-та, като им предоставя достъп до обещаващи блокчейн предприятия. 

Това, което отличава VC Spectra (SPCT), е нейният непоколебим ангажимент към безопасността на инвеститорите, постигнат чрез щателна оценка на проектите, одити на смарт договори и графици за придобиване на токени. 

SPCT, родният токен на VC Spectra, следва стандарта BRC-20 в блокчейна на Биткойн и е проектиран с дефлационен механизъм, повишаващ стойността му с течение на времето. Започвайки с частна предварителна продажба, която набра значителна сума от $2.4 милиона, VC Spectra (SPCT) спечели доверието на инвеститорите от самото начало. 

На етапите на публичната предварителна продажба обаче SPCT наистина демонстрира своя потенциал. Етап 1 осигури впечатляващо увеличение на стойността с 37.5%, като бързо нарасна от $0.008 до $0.011 на етап 2.

Но именно етап 3 открадна светлината на прожекторите, предлагайки изумителна 200% възвръщаемост на инвестициите, тъй като цената на токена се повиши от $0.011 до $0.033, надминавайки всички очаквания.

С наближаването на етап 4, който ще стартира на цена от $0.044, което представлява 33.33% скок от текущата цена на етап 3 от $0.033, VC Spectra несъмнено може да се окаже една от най-добрите криптовалути за инвестиция.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

eCash (XEC) се придвижва към по-висока зона на подкрепа

Paybutton, известна платформа за разплащания, наскоро обяви интеграцията си с eCash (XEC) чрез Twitter. Този стратегически ход има за цел да опрости и усъвършенства процеса на приемане на криптоактиви като eCash (XEC) за плащания, дарения и бакшиши. 

Вследствие на това развитие eCash (XEC) отбеляза забележителен ръст на цената. Освен това продължаващите постижения в екосистемата на eCash (XEC) породиха оптимизъм сред крипто анализаторите, които предвиждат потенциал за пълно възстановяване на цената на eCash (XEC) до нива над $0.00003 през октомври.

Някои експерти прогнозират, че стойността на eCash (XEC) може да нарасне значително още на 7 октомври, докато повечето очакват нов връх до 4 ноември. Очаква се интеграцията с Paybutton да повиши приемането и полезността на eCash (XEC) в реалния свят, което потенциално ще допринесе за положителна дългосрочна тенденция за токена XEC.

THORChain (RUNE) може да се сблъска със сериозен спад през октомври

Наскоро беше представен протоколът за кредитиране на THORChain, който представя редица примамливи предимства, включително липса на процеси на ликвидация, ограничения за изтичане на срока на валидност или задължителните KYC изисквания. Този старт следва непосредствено въвеждането на стрийминг суаповете (Streaming Swaps), отбелязвайки още една значителна крачка за THORChain (RUNE). 

Въпреки тези обещаващи развития, THORChain (RUNE) отбеляза временен спад на цената. Прогнозите на индустрията обаче показват, че този спад може да е краткотраен, като прогнозите на CoinCodex сочат, че THORChain (RUNE) може да достигне $1.905 до средата на октомври. 

Освен това експертите предвиждат, че THORChain (RUNE) може да се търгува до $1.982 към края на октомври, което предлага по-оптимистични перспективи за RUNE. В дългосрочен план някои анализатори очакват THORChain (RUNE) да се потопи под $1.600, отчасти поради нарастващите опасения относно бъдещите планове на RUNE за отключване на нови токени в мрежата THORChain.

В крайна сметка VC Spectra (SPCT) според мнозина заема водеща позиция спрямо eCash (XEC) и THORChain (RUNE) като една от най-добрите криптовалути за покупка в момента.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.