НАЧАЛО Прессъобщения

Три криптовалути, които пазарните експерти препоръчват като основни покупки преди ралито на биковете

12.04.2024 8:01 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три криптовалути, които пазарните експерти препоръчват като основни покупки преди ралито на биковете

Крипто инвеститорите постоянно търсят възможности да се възползват от потенциалните бичи ралита и да увеличат възвръщаемостта си.

С наближаването на бичото рали през 2024 г. и изместването на пазарните настроения към оптимизъм, три монети се очертават като съществени покупки според пазарните експерти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези монети, XRP, Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK), станаха свидетели на неотдавнашни скокове в цените и са готови за по-нататъшен растеж през следващите месеци. Нека да вникнем в причините, които стоят зад бичите прогнози за всяка от тези монети.

XRP: Позиционирана за бичи цикъл?

Ripple, компанията за блокчейн технологии, която стои зад криптовалутата XRP, напоследък попада в заглавията на вестниците поради продължаващата си съдебна битка с Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Въпреки регулаторната несигурност, анализаторите остават оптимистично настроени за перспективите на XRP. Един от ключовите фактори, определящи бичите нагласи, е очакването за благоприятен изход от съдебното дело Ripple срещу SEC.

Ако Ripple успее в правната си битка, това потенциално може да доведе до рязък скок в цената на XRP, тъй като ще се установи регулаторна яснота. Освен това неотдавнашните модели на технически анализ и модели на търговия показват възможността за значително покачване на цената в скоро време. Въпреки консолидацията на цените в последно време, про-XRP анализаторите остават непоколебими, предвиждайки началото на масивен скок в близко бъдеще.

С две последователни тримесечни зелени свещи през последните шест месеца, експертите смятат, че XRP потенциално може да преживее скок до 1,500%, достигайки почти $10 до лятото. Засиленото приемане, подкрепата от водещите крипто борси и изходът от съдебното дело Ripple срещу SEC се посочват като решаващи фактори, определящи бичите перспективи пред XRP.

Освен това стратегическите партньорства на Ripple и все по-широкото възприемане на нейните блокчейн решения във финансовия сектор осигуряват стабилна основа за растежа на XRP. С листването на XRP на големите борси и нарастващия интерес от страна на институционалните инвеститори, сцената е подготвена за издигането на XRP до нови висоти.

Shiba Inu (SHIB): На вълната на новите листвания

Shiba Inu, криптовалута, базирана на меме, вдъхновена от породата кучета Шиба Ину, привлече вниманието на крипто общността със стремителното си нарастване на популярността. Въпреки скромния си произход, SHIB се противопостави на очакванията и се утвърди като сила, с която трябва да се съобразяват на крипто пазара.

Неотдавнашното обявяване на нови листвания за токените SHIB и BONE допринесе за възходящия импулс на монетата. С листингите на крипто борсата LBank и Binance Futures, токените SHIB и BONE придобиват по-голяма разпознаваемост и достъпност, проправяйки пътя за по-широко приемане и полезност в криптовалутното пространство. Към момента на писане на статията SHIB се търгува с ръст от 2% през последните 24 часа, като са идентифицирани ключови нива на подкрепа и съпротива за потенциални ценови движения.

Неотдавнашните листвания на SHIB на известни борси, заедно с обявяването на нови възможности за търговия и партньорства, подхраниха бичите настроения сред инвеститорите. Въвеждането на вечни контракти на SHIB с ливъридж на големи борси като Binance Futures и LBank отвори нови възможности за търговците да участват на пазара на SHIB. Освен това разрастващата се екосистема около ShibaSwap, децентрализираната борса, изградена върху блокчейна на Ethereum, допринесе за нарастващата полезност и стойност на SHIB.

Тъй като все повече потребители се ангажират с ShibaSwap и по-широката екосистема на Shiba Inu, търсенето на токени SHIB се очаква да се увеличи, което ще доведе до повишаване на цените.

Retik Finance (RETIK): Пионер в иновациите в DeFi областта

Retik Finance, пионерска DeFi платформа, предлагаща иновативни финансови решения, привлече вниманието с амбициозната си пътна карта и впечатляващия успех на предварителните продажби. С фокус върху неприкосновеността на личните данни на потребителите, сигурността и достъпността, Retik Finance има за цел да революционизира начина, по който хората извършват транзакции и управляват своите финанси.

С успешна предварителна продажба, която генерира над $30 милиарда, и ясна пътна карта, RETIK регистрира 400% увеличение на цената в рамките на два месеца, което демонстрира доверието на инвеститорите в проекта. Неотдавнашните актуализации включват ранни пускания на нейните DeFi карти и съобщения относно графиците за листване и придобиване на права в каналите на социалните медии.

Освен това многоверижният DeFi портфейл без попечителство, задвижваната от AI платформа за P2P кредитиране и смарт крипто платежен портал на Retik Finance го позиционират като цялостно решение за децентрализирано финансиране. С оптимистични прогнози и разрастваща се екосистема Retik Finance е готова да окаже значително влияние в DeFi пейзажа.

Подготовка за възвръщаемост на инвестициите при следващия бичи цикъл

Експертите посочват XRP, Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK) като три основни покупки преди очакваното бичо рали на пазара на криптовалути. С благоприятните регулаторни промени, нарастващото приемане и иновативните функции, които стимулират търсенето, тези монети са добре позиционирани да се представят по-добре през следващите месеци.

Retik Finance, като нов проект с подробна пътна карта, резонира благоприятно добре с настоящите пазарни тенденции. Инвеститорите, които се надяват да извлекат максимална полза от следващия бичи поход, трябва да обмислят добавянето на RETIK токена в портфолиото си.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Twitter: www.twitter.com/retikfinance
Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.