НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите криптовалути за наблюдение с потенциал за растеж през следващия месец

30.04.2024 11:20 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите криптовалути за наблюдение с потенциал за растеж през следващия месец

Докато търсят най-добрите инвестиции в криптовалути, опитните инвеститори разглеждат много дигитални активи. На фона на традиционните крипто гиганти - BTC, ETH, SOL и BNB, които постигнаха значителни печалби с развитието на нови екосистеми, се появява нова звезда, която предизвиква водещите претенденти.

Заедно с KangaMoon (KANG), експертите виждат горните криптовалути като най-добрите криптовалути за наблюдение през 2024 г. на фона на по-широките динамични промени на пазара.

KangaMoon (KANG) и RaidSharkBot обединяват усилията си за създаване на стабилна екосистема

За разлика от доста криптовалути, KangaMoon (KANG) се очертава като обещаващ инвестиционен избор за 2024 г. В момента KangaMoon е в процес на своето блокчейн ICO и ще стартира екосистема от типа “Play-To-Earn” (P2E), укрепвайки подхода, ръководен от общността, и SocialFi елементите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Потребителите ще могат да се съредновават един срещу друг чрез платформата, като ще контролират своите KangaMoon герои, можейки да купуват гейминг елементи. Играчите се борят помежду си в предизвикателства и турнири, а зрителите могат да залагат на тези мачове. По този начин победителите получават токени KANG и редки NFT.

Освен това KangaMoon си партнира с RaidSharksBot, за да засили общността. Платформата вече разполага с ‘raid bot”, който помага за повишаване на ангажираността, разпалвайки повече оптимизъм и забавление за екосистемата на KangaMoon. Играчите ще се впуснат във вълнуващи рейдове и ще имат шанс да спечелят $1,000 месечен награден фонд. Това още повече затвърждава ангажимента на KangaMoon да предостави P2E концепцията до масите.

Интересното е, че само на петия етап от предварителната продажба KangaMoon вече бележи стабилни резултати, събирайки над $5.6 милиона като повиши цената на токените с около 290% – до $0.0196 спрямо първоначалното предлагане от $0.005. Освен това GameFi платформата е събрала над 20,000 потребители и над 6,000 притежатели на KANG токена.

С потенциалното листване на централизирана борса (CEX) и позицията на KangaMoon за достъп до многомилионната P2E игрална индустрия, разработчиците намекват за печалби за KANG токена през следващите седмици.

Доминиращата позиция на Bitcoin спада на фона на развитието на системите за добив

След халвинга по-широкият пазар прави значително възстановяване на цените, докато доминацията на Bitcoin е с лек низходящ тренд, тъй като ротацията се подготвя в полза на алткойните. Напоследък цената на Bitcoin се бори да се изтласка над долната част на пазарния диапазон като се движи около $63,200 по данни на CoinMarketCap.

Цената на Bitcoin донякъде клони към понижение, като индексът на относителната ѝ сила (RSI) предполага, че е потисната, след като се бори да премине над средното ниво от 50 – сигнал за изчерпване на купувачите.

На фона на това ново развитие в ценовото действие на Bitcoin Джак Дорси, главен изпълнителен директор на Block, известен преди като Square, обяви инициатива за разработване на система за добив на Bitcoin. Експертите виждат, че неотдавнашните бичи новини за Bitcoin обръщат текущия уклон на търговията с BTC, позволявайки на пионерската криптовалута да се насочи към нови висоти. Много анализатори са оптимистично настроени за рязкото покачване на цената на Bitcoin през следващите седмици.

Ценово действие на ETH на фона на забавянето на отговора за спот Ethereum ETF

Ethereum, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, разпалва вълнение с неотдавнашни ценови помпи на фона на забавянията на спот ETF Ethereum. Ценовото действие на Ethereum демонстрира значителен отскок, дължащ се на повишената активност на китовете, акумулиращи токена.

Активността на Ethereum китовете подчерта бичите настроения за криптовалутата през последните няколко дни. Освен това тя демонстрира повишено чувство на увереност в бъдещето на този актив, отразявайки повече печалби през следващите седмици. Докато цената на Ethereum се повишава поради акумулацията от страна на китове, изглежда, че тя не е била засегната от неотдавнашните забавяния на SEC в САЩ за спот ETF на Ethereum.

Понастоящем цената на Етериум е свидетел на спад от 1% и се търгува около $3,185 през последните 24 часа. Техническите ѝ показатели отразяват потенциален низходящ тренд за монетата Ethereum. Въпреки това оптимизмът след халвинга и неотдавнашното акумулиране от страна на китове може да продължат да укрепват ETH монетата като най-добрата криптовалута за инвестиране през 2024 г.

Цената на BNB се покачва с 2% на фона на приключването на изгарянето на токени

Освен че е водеща борса за криптовалути в световен мащаб, Binance стартира цяла екосистема от функционалности за своите потребители. Тя има за цел да изведе крипто борсата в центъра на финансовата дейност в световен мащаб. Напоследък родната ѝ монета, BNB, преживява ръст на фона на различни развития в екосистемата.

BNB стана свидетел на бичо представяне над границата от $580, като към 30 апри лсе търгува за $596, отразявайки 1% печалба от вчера. Цената на BNB подчертава нарастващото доверие на инвеститорите в стойностното предложение на BNB. Освен това скокът на цената се дължи и на няколко бичи новини за BNB, включително постигането на значителен етап с 27-то тримесечно изгаряне на токени

Освен това екосистемата стартира Renzo (EZ), протокол за ликвиден повторен стейкинг. Скокът на цената на BNB не е временно рали, тъй като техническите ѝ индикатори в момента мигат в зелено, което предполага стабилна основа за по-нататъшни печалби. С настоящото ценово действие на криптовалутата много анализатори я виждат сред най-добрите алткойни за наблюдение през 2024 г.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност на KangaMoon: https://t.me/kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Morgan Stanley разкрива притежанията на Биткойн ETF в САЩ, предстои ли бичи пазар? Ето кои са едни от най-добрите криптовалути за наблюдение

Една от най-големите инвестиционни банки в света, Morgan Stanley, разкри значителна инвестиция в Биткойн. Според нейното 13F заявление за първото тримесечие банката е инвестирала около $269.9 милиона в Биткойн ETF.

20.05.2024 10:00 5 мин. четене

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.