НАЧАЛО Алткойни

Какви са перспективите на Cardano (ADA)?

април 8, 2022 18:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какви са перспективите на Cardano (ADA)?

Крипто борсата Kraken казва, че два блокчейн показателя, измерващи търсенето на цифрови активи, предполагат, че предстои възход за Cardano (ADA).

В своя доклад от 2022 г., Kraken казва, че таксите за транзакции на ADA, разходите, които участниците на пазара са готови да платят, за да използват блокчейна, са се увеличили с над 50% от началото на годината до момента.

Таксата за транзакции на ADA нараства на фона на общ спад в таксите за транзакции на други основни крипто активи, включително Биткойн, Етериум, Лайткойн и Tezos.

“Таксите за транзакции на ADA са се увеличили с около +51.5% от $0.33/tx на $0.5/tx от [началото] на годината до момента. Само през март таксите на ADA са се увеличили с +37%.”

Коригираната стойност на сетълменти (Adjustment Settlement Value), която представлява стойността в щатски долари на общата сума на крипто активите, прехвърлени по веригата през определен период, също показва нарастващото търсене в мрежата за Cardano през 2022 г.

“Индикаторите във веригата показват, че перспективите на ADA са ярки, тъй като търсенето нараства. 7-дневната плъзгаща се средна стойност на коригирания обем на трансферната стойност на ADA нарасна с астрономически +2,472% от $2.5 млрд. на $64.3 млрд.

Освен това обемът на трансферите на ADA скочи почти +186% от $22.5 млрд. само през последните 30 дни. Това увеличение на търсенето във веригата съвпада с нарастването на таксите за транзакции на ADA.”

Не Пропускай: Santiment споделя предупреждение за крипто пазара

ADA обаче не се представи добре в други показатели. Cardano е най-зле представящия се по отношение на активните адреси през март с 20% спад в мрежовите дейности. Крипто активът също загуби 9% в месечното активно предлагане, което е най-значителният спад в сравнение с други монети.

Пазарната капитализация на Cardano също падна с около 6% въпреки цялостното увеличение на пазарната стойност на крипто активите.

ADA се търгува на цена от $1.06 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини