НАЧАЛО Алткойни

Какви са перспективите на Cardano (ADA)?

април 8, 2022 18:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какви са перспективите на Cardano (ADA)?

Крипто борсата Kraken казва, че два блокчейн показателя, измерващи търсенето на цифрови активи, предполагат, че предстои възход за Cardano (ADA).

В своя доклад от 2022 г., Kraken казва, че таксите за транзакции на ADA, разходите, които участниците на пазара са готови да платят, за да използват блокчейна, са се увеличили с над 50% от началото на годината до момента.

Таксата за транзакции на ADA нараства на фона на общ спад в таксите за транзакции на други основни крипто активи, включително Биткойн, Етериум, Лайткойн и Tezos.

“Таксите за транзакции на ADA са се увеличили с около +51.5% от $0.33/tx на $0.5/tx от [началото] на годината до момента. Само през март таксите на ADA са се увеличили с +37%.”

Коригираната стойност на сетълменти (Adjustment Settlement Value), която представлява стойността в щатски долари на общата сума на крипто активите, прехвърлени по веригата през определен период, също показва нарастващото търсене в мрежата за Cardano през 2022 г.

“Индикаторите във веригата показват, че перспективите на ADA са ярки, тъй като търсенето нараства. 7-дневната плъзгаща се средна стойност на коригирания обем на трансферната стойност на ADA нарасна с астрономически +2,472% от $2.5 млрд. на $64.3 млрд.

Освен това обемът на трансферите на ADA скочи почти +186% от $22.5 млрд. само през последните 30 дни. Това увеличение на търсенето във веригата съвпада с нарастването на таксите за транзакции на ADA.”

Не Пропускай: Santiment споделя предупреждение за крипто пазара

ADA обаче не се представи добре в други показатели. Cardano е най-зле представящия се по отношение на активните адреси през март с 20% спад в мрежовите дейности. Крипто активът също загуби 9% в месечното активно предлагане, което е най-значителният спад в сравнение с други монети.

Пазарната капитализация на Cardano също падна с около 6% въпреки цялостното увеличение на пазарната стойност на крипто активите.

ADA се търгува на цена от $1.06 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене