НАЧАЛО Биткойн

Каква ще е печалбата на MicroStrategy, ако Биткойн достигне $100,000

02.03.2024 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Каква ще е печалбата на MicroStrategy, ако Биткойн достигне $100,000

През 2024 г. Биткойн (BTC) преживя забележителна година, белязана от важни събития и рязък ръст на пазара на криптовалути.

Това включваше историческото одобрение на първите в САЩ спот борсово търгувани фондове (ETF) за BTC и значителен ръст в цената на Биткойн.

През този период цената на Биткойн се повиши с 40% от началото на годината до момента (YTD), като нарасна от около $44,000 до $62,000 към момента на писане на статията.

Въпреки широко разпространените опасения, че въвеждането на ETF-и за BTC ще отслаби корелацията им с монетата, една акция, свързана с Биткойн, успя да надмине представянето на водещата криптовалута по отношение на годишния ръст.

MicroStrategy, под ръководството на Майкъл Сейлър, постигна значим растеж въпреки първоначалните опасения относно въздействието на одобренията на ETF за BTC.

През 2024 г. цената на акциите на MicroStrategy отбеляза скок от 49.3%, надминавайки увеличението от малко над40% на Биткойн. Това се изразява в покачване на акциите на MSTR с приблизително 1.24% за всеки 1% увеличение на стойността на Биткойн.

Като се има предвид потенциалът на Биткойн да достигне $100,000, което ще изисква около 61% увеличение, възникват спекулации относно потенциалния ръст на акциите на MicroStrategy. Макар че първоначално такъв скок може да изглежда значителен, последните тенденции предполагат значителна волатилност в цената на Биткойн.

Въз основа на историческото представяне на MicroStrategy спрямо Биткойн и при допускане за постоянно съотношение е правдоподобно да се очаква okolo 46.5% увеличение на акциите на MSTR до момента, в който Биткойн достигне $100,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Бившият директор на Twitter разкри нова система за копаене на Биткойн

Компанията за разплащания Block, известна преди като Square, разкри намерението си да разработи система за добив на Биткойн (BTC) в отговор на предизвикателствата, пред които са изправени майнинг компаниите.

24.04.2024 12:40 1 мин. четене

Прогноза за цената на Биткойн от крипто милиардер

Брок Пиърс, ранен Биткойн ентусиаст, споделя своята гледна точка за това каква според него е „разумната“ ценова цел за BTC, тъй като водещата криптовалута навлиза в нова фаза.

24.04.2024 10:00 1 мин. четене

Tesla разкриха дали са продавали Биткойн през последното тримесечие

Вчера Tesla, известна корпорация в областта на автомобилостроенето и чистата енергия, ръководена от Илон Мъск, разкри, че е задържала всичките си $711 милиона в Биткойн (BTC) през първото тримесечие на 2024 г., без да ги продава.

24.04.2024 6:00 2 мин. четене

Нова прогноза за ценaта на Биткойн от исторически точен анализатор

Трейдър известен с точните си прогнози на крипто пазара, споделя прозренията си за траекторията на Биткойн след неотдавнашното халвинг събитие на BTC.

23.04.2024 20:16 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.