НАЧАЛО Други

Рап битката за Сатоши Накамото бързо набира популярност (Видео)

СЕП. 8, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Рап битката за Сатоши Накамото бързо набира популярност (Видео)

Сатоши Накамото, създателят на биткойн, се изправи срещу Александър Хамилтън, оригиналният привърженик на централизираното банкиране, в епична рап битка, създадена от съоснователя на LinkedIn, Рейд Хофман.

Създаден като забавен начин за представяне на битката между фиатните валути и биткойн, видеото бързо успя да надмине 500,000 гледания.

Използване на рап битка за популяризиране на предимствата на биткойн


Бурен дебат между подкрепящите революцията, която дигиталните валути носят и тези в полза на стария финансов ред се разраства вече 10 години, без да му се вижда краят.

Рийд Хофман, съоснователят на LinkedIn и партньор във компанията за рисков капитал Greylock, вярва, че единственият начин за водене на продуктивен дебат е да се поставят тези гледни точки една срещу друга.

Най-добрият начин да направите това, констатира Хофман, е да се организира рап битка. Подобни битки, каза Хофман, са форма на диалог, характеризиращ се с „изключително внимателно слушане“, което според него би имало полза за индустрията.

„Решихме да заложим на оригиналния банкер, самият Александър Хамилтън, спорейки за достойнствата на централизираните валути срещу мистериозния Сатоши Накамото, написа Хофман в публикация на LinkedIn.
Бащата-основател и крипто пионерът уреждат различията си


В 6-минутното видео се вижда един от бащите-основатели на САЩ, Александър Хамилтън и създателят на биткойн Сатоши Накамото, да се антагонизират взаимно с общи, но не нетипични аргументи за и против децентрализираните валути.

Диспута между двамата пионери се наблюдава от някои от най-забележителните хора в крипто индустрията, сред които Чарли Лий, създателят на Лайткойн (LTC), Зуку Уилкокс, съосновател на Zcash (ZEC), Адам Назад, главен изпълнителен директор на Blockstream, и изпълнителният директор на Xapo, Уенсес Касарес.

Хофман уточни, че целта на видеото не е да се "оплюват" традиционните финанси и фиатните валути.

Вместо това той иска да използва възможността да разшири дискусията за настоящото и бъдещото състояние на криптовалутите, като същевременно насърчава по-ясното регулиране.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Агенция за недвижими имоти продава църква за Биткойн

Продавачът е готов да получи плащане в биткойнСпоред обява в Rightmove, основен британски портал за недвижими имоти, продавач е пуснал за продажба църква от 18 век, превърната в имот със седем спални ...
ОКТ. 15, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Още една ключова фигура се отказва от криптовалутата на Facebook

Водещата туристическа платформа Booking Holdings, чиито годишни приходи надхвърлят $14 милиарда, официално напускат Libra Association, съобщава CNBC. Така компанията се присъединява към бързо нараства...
ОКТ. 15, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рецесията наближава, а криптовалутите могат да се окажат спасението

С шансовете за рецесия през следващите 12 месеца, които в момента са около 35%, хората разбираемо са притеснени. Въпреки това, възможността да се случи значителен спад на пазара е около 1 към 3, все о...
ОКТ. 15, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Бащата на рекламaта' споделя как се пише рекламно послание, което работи

ОКТ. 14, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света