НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin в най-скоро време може да достигне нов рекорд, а негова алтернатива може да скочи с до 5Х?

29.02.2024 20:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin в най-скоро време може да достигне нов рекорд, а негова алтернатива може да скочи с до 5Х?

Биткойн трайно се настани на нива от над $60,000 и е въпрос на време да мине рекорда си. Но в тези турбуленти времена, най-големият конкурент на Bitcoin може да се окаже самият BTC.

Биткойн халвингът наближава, а в последните два дни станахме свидетели на огромен прогрес в цената на топ криптовалутата. Тя се повиши с над 22%, а Fear & Greed индекса към момента на писане показва 86, което е “Extreme Greed” (или казано по-просто, инвеститорите са “адски алчни”)

Но на фона на всичко това една алтернатива на Bitcoin – Green Bitcoin, може да се окаже дори по-добра опция. Нека разберем защо.

Купете Green Bitcoin

Bitcoin ще бие рекорда си и това е ясно на всички

Оптимизмът около Bitcoin е по-силен от всякога, като криптовалутата вече достигна впечатляващата стойност от $64,000. Мнозина в крипто общността са убедени, че е само въпрос на време преди Bitcoin да премине своя предишен връх и да установи нов исторически рекорд.

Този нарастващ оптимизъм се основава на няколко ключови фактора – благоприятните пазарни условия, “алчността” на инвеститорите, предстоящия халвинг през април и, разбира се, Биткойн ETF-ите.

Всяка стъпка се следи, а в близките месеци или дори седмици може да видим продължение над предния ATH и пътя към следващата цел – $100,000. Но докато някои инвеститори доволно потриват ръце, то понякога се е случвало резки корекции да помрачат много инвеститри.

Ето и някои от основните опасения за Bitcoin.

Корекциите, които могат да заличат много портфейли

След като Bitcoin достигне своя рекорд, е съвсем естествено мнозина инвеститори да решат да реализират печалбите си, продавайки своите активи. Този поток от продажби може да доведе до значителни корекции на пазара, което потенциално би могло да заличи много крипто портфейли, особено ако вълната от продажби се окаже по-голяма от очакваното. Индекса на относителност (RSI) има стойност 85.87, което е с над 10 пункта над традиционната зона на “стабилност”, а сигналите за прекомерно купуване са ясни и предполагат повишен риск от обрат на тренда.

Предстоящият Bitcoin халвинг пък може да откаже много дребни инвеститори, правейки добива на Bitcoin още по-непосилен, което би могло да има дългосрочно въздействие върху пазарните цени. Предвид и “затягането на коланите” в името на природата, то може да стане дори още по-зле.

В такъв контекст, дългосрочните прогнози за цената на Bitcoin са изключително несигурни, като шансовете за достигане на $100,000 са приблизително равни на риска от спад до $30,000.

Green Bitcoin предлага “изчистена” версия на $BTC на ниска цена

Green Bitcoin представя “изчистена” версия на традиционния $BTC, като се освобождава от енергоемкия Proof of Work механизъм. Това решение драматично намалява енергийната консумация на валутата, като я прави 3,000 пъти по-енергоефективна от Bitcoin. В резултат на това Proof of Stake се очертава като значително по-добра опция за бъдещето.

В момента $GBTC се търгува за $0.4982, което представлява атрактивна инвестиционна възможност, особено когато се вземат предвид потенциалните растежи.

Въпреки че $BTC може да предложи 40-50% увеличение на стойността си, Green Bitcoin има потенциала да предложи до 5 пъти по-голям ръст за същия период.

Тази перспектива прави $GBTC изключително привлекателен избор за инвеститори, търсещи висока възвръщаемост на своите инвестиции, които не могат да инвестират петцифрени суми

Купете Green Bitcoin

Green Bitcoin има и стейкинг пул – при това с 251% годишна доходност

Green Bitcoin предлага на своите инвеститори уникалната възможност да участват в стейкинг пул с 251% годишна доходност. Това означава, че не е необходимо постоянно търгуване, за да генерирате средства –  можете просто да закупите токени директно и да ги стейкнете, като по този начин увеличите капитала си без нуждата от допълнителни инвестиции.

Такава висока годишна доходност е рядкост в крипто света и представлява значително предимство за Green Bitcoin. Инвеститорите, които търсят пасивен доход, ще оценят тази възможност, тъй като не много проекти могат да предложат подобни проценти на възвращаемост.

Как да закупя Green Bitcoin?

Можете да закупите $GBTC в четири лесни стъпки, които ще ви покажем сега:

  1. Създайте дигитален портфейл: Първата стъпка към закупуването на Green Bitcoin е създаването на дигитален портфейл, който поддържа ERC-20 токени. MetaMask е популярен избор, който е лесен за използване и интеграция с повечето крипто борси и платформи.
  2. Купете Ethereum (ETH): Вие ще имате нужда от ETH или друга криптовалута, която може да бъде обменена за Green Bitcoin. Можете да закупите ETH чрез крипто борса, като използвате традиционни платежни методи като банков превод или кредитна карта.
  3. Посетете сайта на Green Bitcoin: След като сте си осигурили ETH, трябва да посетите сайта на предпродажбата на Green Bitcoin
  4. Извършете обмена и заложете вашите Green Bitcoin токени: След като свържете вашия портфейл с платформата, можете да извършите обмен на ETH за Green Bitcoin. След закупуването можете да заложите вашите Green Bitcoin токени в стейкинг пула, за да започнете да генерирате пасивен доход.

Купете Green Bitcoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.