НАЧАЛО Други

Джак Дорси издаде първия си туит под формата на NFT

март 6, 2021 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джак Дорси издаде първия си туит под формата на NFT

Главният изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси издаде токен на първия туит, публикуван някога в социалната медийна платформа чрез услугата Cent, която е базирана на Етериум.

Публикуван от Дорси на 21-ви март 2006 г., туитът, който гласи “just setting up my twttr“, вече е получил оферта за $88,888.88 от потребител, наречен “@ Crypto888crypto“.

Cent е услуга, изградена върху Етериум блокчейнa, която позволява на потребителите да издават, продават и наддават за незаменяеми токени (NFT) на туитове.

NFT проектите и токените придобиха изключителна популярност в последно време. Много хора обаче сравняват тази тенденция с това, което се случи с ICO проектите през 2017 г. 

Много от тези токени, на фона на спадащия пазар на криптовалути, бележат нови върхове. Независимо дали се отнася за гейминг, музика или произведения на изкуството, NFT успяха да се популяризират в крипто общността за отрицателно време.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене

Робърт Кийосаки предупреждава за системна инфлация в САЩ

Авторът на бестселъра за лични финанси “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отправи предупреждение за състоянието на инфлацията в САЩ, критикувайки властите, че не представят точно ситуацията.

март 20, 2023 20:00 2 мин. четене

Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини усилията си с Polygon, блокчейн от втори слой, за да разработи система за възнаграждения, базирана на NFT.

март 20, 2023 17:00 2 мин. четене