НАЧАЛО Други

Изпълнителният директор на Binance предизвиква Илон Мъск да приема крипто

ОКТ. 29, 2018 13:59 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Изпълнителният директор на Binance предизвиква Илон Мъск да приема крипто

Главният изпълнителен директор на Binance, Чангпенг "CZ" Джао се включва в tweet-а на Илон Мъск за Биткойн , като казва, че с удоволствие би купил Tesla за крипто, ако се приема.

 


https://twitter.com/cz_binance/status/1054584958830800896Междувременно, Джао работи усилено като разширява дейността си в Азия, със стартирането на Binance Singapore.

Финансирането от Vertex Ventures, глобална мрежа от оператори-инвеститори, които управляват портфейли в САЩ, Китай, Израел, Индия и Югоизточна Азия, ще подкрепи Binance в изграждането на фиат-към-крипто обмен в Сингапур, както и други фиат-крипто портали, и услуги в цяла Югоизточна Азия.

Новият обмен, който ще бъде напълно съвместим и подлежи на стриктни разпоредби на KYC / AML, е планиран да влезе в сила до края на годината.

Джао стартира Binance през юли 2017 г. и изгради компанията в екосистема от инициативи, в това число банката за рисков капитал Binance Labs и нейната образователна платформа Binance Academy в допълнение към борсата Binance Exchange, която се нарежда като най-голямата спрямо обема на търговията, обработвайки над 1,4 милиона поръчки в секунда.

Рязкото издигане на Binance през последните 15 месеца циментира CZ като ключов играч в пространството. Неговата способност да превърне обмена в най-бързо развиващия се технологичен стартъп, за да достигне оценка от $1 милиард, е насочила вниманието на всички към крипто индустрията, привличайки рисковите капиталисти от Силиконовата долина през Цуг, та чак до Малта, за да инвестират капитал, ресурси и блокчейн иновация.


Инвестицията в Binance Singapore е съвместно усилие между Vertex Ventures China и Vertex Ventures Southeast Asia & India.


Според Чун Чонг Тей, управляващ партньор в Vertex Ventures China:

CZ е един от най-уважаваните предприемачи в блокчейн, с голямо вдъхновение за изграждането и популяризирането на екосистемата на технологията. Той представлява новото поколение предприемачи в Китай, които произвеждат продукти за света. 

CZ също така се надява да разшири случаите на реално използване на криптовалути чрез приемане от търговци. Компанията наскоро инвестира $2,5 милиона в австралийския стартъп TravelbyBit, за да интегрира крипто плащанията в големите летища по света. Системата ще позволи на пътниците да закупят стоки с четири различни криптовалути: Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Litecoin (LTC) и Binance Coin (BNB).

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Coinbase разкрива ключови детайли преди публичния си листинг

S-1 формулярът ѝ е публикуван от Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC), освобождавайки пътя за дългоочакваното му директно включване в Nasdaq. Този ход ограничава седем месечните уси...
ФЕВ. 25, 2021 16:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Множество системи на Федералния резерв изпитаха временно прекъсване

Според уебсайта на Федералния резерв за банкови услуги, банката претърпя прекъсвания в своите услуги Check 21, Adjustments Check, FedLine Advantage, FedLine Command, FedLine Direct и FedLine Web Servi...
ФЕВ. 25, 2021 10:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Една от най-старите швейцарски банки вече предлага крипто търговия

Bordier си партнира със Sygnum Bank за инициативата, което означава, че B2B банковото решение на Sygnum е интегрирано с вътрешната инфраструктура на Bordier. Интеграцията позволява на клиентите н...
ФЕВ. 24, 2021 14:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света