НАЧАЛО Други

Изпълнителният директор на Binance предизвиква Илон Мъск да приема крипто

ОКТ. 29, 2018 13:59 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Изпълнителният директор на Binance предизвиква Илон Мъск да приема крипто

Главният изпълнителен директор на Binance, Чангпенг "CZ" Джао се включва в tweet-а на Илон Мъск за Биткойн , като казва, че с удоволствие би купил Tesla за крипто, ако се приема.


https://twitter.com/cz_binance/status/1054584958830800896Междувременно, Джао работи усилено като разширява дейността си в Азия, със стартирането на Binance Singapore.

Финансирането от Vertex Ventures, глобална мрежа от оператори-инвеститори, които управляват портфейли в САЩ, Китай, Израел, Индия и Югоизточна Азия, ще подкрепи Binance в изграждането на фиат-към-крипто обмен в Сингапур, както и други фиат-крипто портали, и услуги в цяла Югоизточна Азия.

Новият обмен, който ще бъде напълно съвместим и подлежи на стриктни разпоредби на KYC / AML, е планиран да влезе в сила до края на годината.

Джао стартира Binance през юли 2017 г. и изгради компанията в екосистема от инициативи, в това число банката за рисков капитал Binance Labs и нейната образователна платформа Binance Academy в допълнение към борсата Binance Exchange, която се нарежда като най-голямата спрямо обема на търговията, обработвайки над 1,4 милиона поръчки в секунда.

Рязкото издигане на Binance през последните 15 месеца циментира CZ като ключов играч в пространството. Неговата способност да превърне обмена в най-бързо развиващия се технологичен стартъп, за да достигне оценка от $1 милиард, е насочила вниманието на всички към крипто индустрията, привличайки рисковите капиталисти от Силиконовата долина през Цуг, та чак до Малта, за да инвестират капитал, ресурси и блокчейн иновация.


Инвестицията в Binance Singapore е съвместно усилие между Vertex Ventures China и Vertex Ventures Southeast Asia & India.


Според Чун Чонг Тей, управляващ партньор в Vertex Ventures China:

CZ е един от най-уважаваните предприемачи в блокчейн, с голямо вдъхновение за изграждането и популяризирането на екосистемата на технологията. Той представлява новото поколение предприемачи в Китай, които произвеждат продукти за света. 

CZ също така се надява да разшири случаите на реално използване на криптовалути чрез приемане от търговци. Компанията наскоро инвестира $2,5 милиона в австралийския стартъп TravelbyBit, за да интегрира крипто плащанията в големите летища по света. Системата ще позволи на пътниците да закупят стоки с четири различни криптовалути: Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Litecoin (LTC) и Binance Coin (BNB).

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света