НАЧАЛО Алткойни

Изненадваща прогноза за цената на Avalanche (AVAX)

16.12.2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изненадваща прогноза за цената на Avalanche (AVAX)

Сред неотдавнашния подем на алткойните се откроява Avalanche (AVAX), който привлича значително внимание с впечатляващия си скок от около 200% от началото на 2023 г.

Погледът на пазара сега е насочен към това дали Avalanche притежава потенциал за по-нататъшно възходящо движение. Google Bard, AI платформа, предостави неочаквано оптимистични прозрения относно бъдещата траектория на AVAX.

Google Bard направи оптимистична прогноза за цената на Avalanche през 2024 г. Инструмента отчете различни елементи, включително неотдавнашните положителни развития около AVAX и представянето му в рамките на настоящия пазарен пейзаж. Анализът на Bard прогнозира ценови диапазон от $46 до $58 за AVAX около 1 януари 2024 г.

Макар да предвижда бичи сценарий, при който AVAX може да нарасне до $70, Bard също така призна вероятността от мечи резултат, като е възможно токена да стане свидетел на спад до $30, като се има предвид нестабилността на пазара и конкуренцията.

Непредсказуемата природа на крипто пазара кара инвеститорите да следят с внимание пътуването на AVAX, като го маркират като един от най-обещаващите алткойни в крипто сферата. Тази статия не представлява финансов съвет.

Подемът на Avalanche

Забележителният възход на Avalanche може да се отдаде на благоприятни развития и стратегически съюзи, а именно партньорството с гиганти в индустрията като AWS и BLRD.

Този подем се съгласува с подновения бичи импулс на пазара, видим в пробива на Биткойн (BTC) от нивото на подкрепа и приближаването на Етериум (ETH) към нови годишни върхове

Въпреки че настоящата траектория на AVAX е несъмнено впечатляваща, по-голямата част от печалбите му се материализираха през последните месеци, след период на относителна стагнация през по-голямата част от 2023 г. Историческите данни отразяват, че AVAX се колебае между $9 и $16, като през пролетта се наблюдават бичи настроения, а през есента преобладава по-мечи тренд.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.