НАЧАЛО Други

ИТ гигантът GMO отчита увеличение в приходите

НОЕ. 14, 2018 17:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ИТ гигантът GMO отчита увеличение в приходите

Японският технологичен гигант GMO Internet публикува доклада си за третото тримесечие. Според доклада, ИТ компанията регистрира непрекъснати жизнеспособни резултати в своите крипто-свързани бизнеси.


Резултат с изображение за gmo group

Докладът разкрива, че в рамките на една година от операцията на GMO в бизнеса, свързан с крипто, като производството на оборудване за копаене и криптообмен, те натрупват 2,6 милиарда йени, което представлява приходи от $22,8 милиона през третото тримесечие.

Преди няколко месеца, ИТ гигантът стартира платформа за криптообмен - GMO coin, коeто е третия им обмен. Също така са ангажирани със съоръженията за копаене, с които са се добили повече от 3000 BTC и повече от 660 BCH, откато са започнали.

Преди старта на новия криптообмен, GMO предлагат два криптообмена и търговски услуги. Тези съществуващи услуги са брокерски, наречени "услуги за продажба" и маржин търговия, което също се нарича услуга "форекс виртуална валута".

Според описанието на обмена за търговия на живо, потребителите могат да гледат всички дейности, които се извършват от двата края:

На борсата всички поръчки се показват като информация за борда. Тъй като можете да видите всички количества поръчки, можете да търгувате, докато виждате покупателното и продажно търсене на инвеститори, различни от самите вас.

Въпреки че услугите за първични токени поддържат цифрови валути като BTC, ETH, BCH, LTC и XRP , платформата за търговия на живо поддържа единствения биткойн. Тя има такса от 0% за производителя и такса от 0.01% за получателя, без такси за теглене. Тя също така позволява на търговците да купуват и продават около 2 BTC в една поръчка и 1000 BTC на ден.

Тази нова платформа вече има около 208 000 потребители, търгуващи около 89 милиарда йени, което се равнява на $781 милиона миналия месец. Печалбата, отчетена от ИТ компанията от тази платформа, е около 34,4% от тримесечието (QoQ).

В средата на тази година, GMO Internet пусна машина за добив, GMO Miner B3. Неговата минимална хеш мощност от 33 TH/s позволява на потребителите да максимизират консумацията на хеш в тяхната локация. Копачката може да направи до 33 трилиона хеш изчисления за секунда.

Характеристики нa GMO копачките


- Захранващо устройство (PSU)

* Изисквания към напрежението: 200V (100-240 V)

- Поддържа онлайн актуализацията на софтуера

- Онлайн мониторинг на добивни операции (с API)

- Поддържа онлайн откриването като мярка против кражба

- Автоматизирани температурни сензори

* Автоматично регулирайте хеш рейта, ако се открие необичайна температура, за да се предотврати прегряване на машината

- Клиентите могат да се присъединят към добивния басейн GMO POOL (без първоначална цена - все още предстои да се вземе такса)

- 180-дневен гаранционен период (клиентите ще трябва да плащат за ремонти след изтичане на гаранцията)

Общият хеш рейт при GMO се увеличава до 459 PH/s през август. Общо 510 BTC и 25 BCH бяха добити през август, а компанията също е добила 2,984 BTC и 661 BCH от старта.

Доклад от компанията разкрива, че работи за увеличаване на хеш рейта до декември:
Ю
Нашите хеш рейтове се увеличават от края на юли, откакто създадохме още съоръжения за копаене. Нашият план е да видим, че нивото на хеш рейт надхвърля 800 PH/s до края на декември.

Въпреки че компанията планираше да отвори повече платформи, тя не успя да постигне това поради някои електрически проблеми.

Въпреки че разширението и копачките се развиват според планираните и регистрирани продажби от 1,2 милиарда йени, доходността от добива намалява поради влошаването на макроикономическата среда, като например стагнацията на цената на Биткойн , както и увеличаването на хеш рейта.

След Coincheck хака през януари, компанията получи поръчка за подобрение от страна на японската агенция за финансови услуги. Тази поръчка гарантира, че GMО трябва да повиши качеството на услугите си и да предостави доклад за своята система за управление на риска на крипто регулиращия орган в страната.


Исторически резултатите от Q3 за GMOТози доклад показва резултати през Q3 в горната снимка.В тази снимка се виждат резултатите от Юни до Септември.

Докладът показва представянето на GMO през третата четвъртина на годината и пречките, с които са се сблъскали.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света