НАЧАЛО Прессъобщения

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

03.12.2023 20:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

С оглед на тези поврати бяха въведени други алткойни и стабилни монети, които да се борят с високата волатилност. Наред с това на пазара се появи меме монета с уникални полезни функции – Meme Moguls. В тази статия ще разгледаме всяка от тези монети, за да придобиете обща представа за тях.

>Купи Meme Moguls<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Прозрение за Биткойн и неговата волатилна история на цените

Биткойн (BTC) първоначално е създаден, за да се използва като метод за плащане. Сред другите дигитални активи историята на цената на Биткойн е една от най-хаотичните, като цените достигнаха до $68,991 през ноември 2021 г. от $6,635 през декември 2019 г.

Очаква се наследеният криптоактив (по замисъл) да поддържа ръст поради огромното си господство на пазара на криптовалути. Важно е също така да се отбележи, че общото предлагане на Биткойн е 21 милиона токена и никога няма да има повече от тва. Следователно, колкото повече се доближава до тази граница, толкова по-голямо търсене и увеличение на стойността се очаква. Цената на Биткойн днес може и да се е понижила, но все още е добра покупка за дългосрочните притежатели.

Прогноза за цената на Chainlink: Ще се понижи ли още?

В по-голямата си част, след като беше представена през 2017 г., Chainlink бързо записа огромен успех. Въпреки това, поради лоша организация, се появи скандална история с тяхно участие, която почти костваше надеждността им.

За щастие, това не беше краят на надпреварата за най-голям доставчик на данни за смарт договори, като монетата Chainlink (LINK) започна отново да поскъпва през 2019 г. Поглеждайки към тази година – през последната седмицад Chainlink скочи с 6%, като към момента на публикуване се търгува на цена от $15.69.

Макар че ентусиастите от бранша предвиждат подем, въпросът “Добра инвестиция ли е Chainlink?” все още привлича безразлични коментари от страна на експертите. Но Chainlink все още се нарежда на 11-та позиция по пазарна капитализация, което го прави нелош избор за разглеждане.

Meme Mogul (MGLS): Иновативна DeFi платформа

Изправянето пред волатилността на криптовалутите не е благоприятно пътуване както за инвеститорите, така и за трейдърите. В опит да се намалят загубите се появиха много класове активи като стабилните монети. Иновацията на платформата за печелене на DeFi Meme Moguls възприема различен подход.

Вместо да натрупвате дигитални активи или валути в портфейла си и да чакате възможност да инвестирате или търгувате, Meme Moguls е първата в света платформа за обмен на активи, базирана на мемета, и P2E платформа, която предоставя възможност за периодични печалби чрез постоянни стимули за активна търговия, кредитиране и стейкинг.

Платформата представя екосистема, която включва виртуално казино, търговски дейности, състезания с награди и метавселена, наречена Mogul Land, където можете да добивате повече токени, да стейквате токените си и да печелите награди в ликвидния пул.

Ще можете да печелите по всяко време, когато пожелаете – дори чрез събиране на NFT. Тези NFT могат да се печелят ако играта стане популярна и да се продават на платформи като Opensea. Сега можете да се присъедините към бъдещето на меметата само за $0.0021.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте слуховете, продавайте новините; предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква огромно вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

В света на криптовалутите предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), които се надяват на значителни печалби.

22.02.2024 22:02 3 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 22:01 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

22.02.2024 21:34 3 мин. четене

Притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) наблюдават следващия ход на Kelexo (KLXO), тъй като предварителната продажба продължава

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите, текущата предварителна продажба на Kelexo (KLXO) привлече значително внимание, като накара инвеститорите и притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) да следят внимателно развитието ѝ.

22.02.2024 21:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.