НАЧАЛО Биткойн

Исторически точен анализатор прогнозира нов връх на Биткойн

15.04.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Исторически точен анализатор прогнозира нов връх на Биткойн

Трейдър, известен с това, че точно предсказа дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., сега предполага, че скорошната корекция позиционира BTC за потенциален скок до нов исторически връх.

Анализаторът, познат като Bluntz, отбелязва, че Биткойн изглежда е установил локално дъно след завършването на ABC корективна вълна на четиричасовата графика.

Използвайки теорията за вълните на Елиът, която предлага, че актива често преживява значително възходящо движение след трикомпонентна ABC корекция, Bluntz изразява увереност в своя анализ като вярва, че BTC вероятно вече е установил дъното си.

Преглеждайки графиката на трейдъра, изглежда, че той очаква BTC да се издигне до нов връх от $82,228.

Освен това търговецът следи отблизо движенията на меме токена dogwifhat (WIF). Спекулирайки, че WIF може да е достигнал локално дъно около $1.80, Bluntz подчертава необходимостта от по-нататъшно ценово действие, което да потвърди анализа му.

Bluntz отбелязва, че при $1.80 WIF е достигнал и бързо е отскочил от фиб нивото 0.618. Първоначалната реакция изглежда обещаваща, с надеждата, че това бележи дъното, но потвърждението се очаква чрез импулсивно петвълново покачване на по-кратки срокове, като 30 минути до един час.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.