НАЧАЛО Алткойни

Инвеститор реализира печалба от $1.6 милиона с Pepe Coin и купува отново

август 31, 2023 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор реализира печалба от $1.6 милиона с Pepe Coin и купува отново

Ранен PEPE инвеститор, който успя да генерира печалба от $1.67 милиона, продължава да инвестира в меме монетата въпреки обвиненията в измъкване на вътрешна информация. 

Този инвеститор наскоро придоби 1.04 трилиона токена на стойност близо $950,000 в късните часове на вторник. Тази покупка привлече вниманието на общността, особено в светлината на неотдавнашните обвинения, свързани с вътрешни лица на проекта.

През последните 24 часа цената на PEPE се е повишила с 6%. Вероятно е инвеститорът да е очаквал този подем след обявяването на триумфа на Grayscale срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ. Победата на Grayscale предизвика нов подем на пазарите на криптовалути, като на дневните графики Биткойн (BTC) отбеляза ръст от над 5%.

По време на първоначалната фаза на пускане на токена инвеститорът е придобил 2.43 трилиона PEPE токена, които по това време са били оценени на едва $60.

Това решение доведе до значителна печалба от $1.67 милиона, тъй като стойността на токена отбеляза значителен скок след стартирането му.

Официалният акаунт на проекта в X (Twitter) наскоро публикува изявление, в което се обръща внимание на обвиненията за “rug-pull” измама.

Както бе съобщено от екипа, определени лица в рамките на проекта са отговорни за продажбата на токени в размер на $15 милиона.

Трима бивши членове са получили неоторизиран достъп до мултисиг портфейла на проекта и са присвоили 16 трилиона токена, което представлява 60% от общите наличности.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.