НАЧАЛО Алткойни

Инвеститорският интерес към Етериум (ETH) нараства

01.02.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорският интерес към Етериум (ETH) нараства

Анализът на данните от Santiment показва положителни тенденции както при дневните активни адреси, така и при растежа на мрежата на Етериум (ETH).

Дневните активни адреси, представляващи уникалния брой адреси, участващи в транзакционни дейности ежедневно, отразяват силата на текущия потребителски трафик на Етериум.

Растежът на мрежата (Network Growth), който проследява дневния брой адреси, извършващи транзакции за първи път, предлага информация за приемането на криптовалутата, особено от нови инвеститори.

Графиката, илюстрираща тенденциите в броя на дневните активни адреси на Етериум през последните няколко месеца, разкрива стабилно увеличение. Понастоящем блокчейнът регистрира 101,000 нови адреса дневно и 484,000 уникални адреса, участващи в транзакции на ден.

Това предполага нарастващ интерес не само от страна на съществуващите потребители, но и от страна на нови инвеститори, което допринася за увеличаване на функционалността – решаващ фактор за обосноваване на разширяващата се пазарна капитализация на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

04.03.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.