НАЧАЛО Алткойни

Инвеститор прехвърли над $330 милиона в Solana – какво следва за цената?

31.03.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор прехвърли над $330 милиона в Solana – какво следва за цената?

На фона на по-широкия подем на пазара на криптовалути и нарастващото увлечение на инвеститорите от сектора на меме монетите, изградени върху блокчейна на Solana (SOL), родният токен на мрежата демонстрира забележително представяне по време на настоящия възходящ тренд.

Инвеститорите в SOL с нетърпение очакват следващия ценови скок, който потенциално може да я тласне към нов исторически връх отвъд прага от $200, отразявайки големия оптимизъм на общността.

Неотдавнашният скок в цените на SOL съвпадна със значително движение на токена във веригата. По-специално, данните от Whale Alert на 29 март разкриха прехвърляне на 1,757,028 SOL на стойност приблизително $332 милиона между непознати портфейли.

Важно е да се отбележи, че такива значителни прехвърляния на токени SOL имат потенциала да повлияят на оценката на токена в различни посоки. Мащабните продажби увеличават предлагането на токена, което потенциално води до поевтиняване на цената, докато задържането намалява предлагането, което потенциално води до повишаване на цените.

Какво може да предстои за Solana?

При прогнозирането на следващите ценови движения за Solana, освен активността на китовете, се включват множество фактори. Към момента на писане на статията SOL се консолидира под нивото от $200, някъде около $196.

По-специално Trading Shot, крипто анализатор, посочи, че SOL може да се върне към $155 или да се изстреля към нов връх от $310. Тази прогноза се основава на технически анализ, наблюдаващ модела на търговия на SOL в рамките на триъгълна формация на еднодневния таймфрейм.

В анализ от 29 март Trading Shot подчерта, че еднодневната пълзяща средна (МА) от 50 последователно осигурява подкрепа от края на септември 2023 г. насам, като по време на предишната възходяща фаза на канала е имало само кратко прекъсване за четири дни в края на януари 2024 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.