НАЧАЛО Алткойни

IMPT събра повече от $1 млн. за 24 часа

декември 8, 2022 18:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
IMPT събра повече от $1 млн. за 24 часа

IMPT обяви цената си за листване. Токенът ще достигне до борсите на цена от $0.0253. Това е с 10% над крайната цена на токена при предварителната му продажба

Новата криптовалута IMPT обяви цената си за листване. Токенът ще достигне до борсите на цена от едва $0.0253. Това е с 10% над крайната цена на токена при предварителната му продажба.

Всички в света на криптовалутите очакват старта на IMPT с вълнение. Проектът успя да убеди няколко хиляди търговци на дребно да влязат в неговата програма за партньорско пазаруване. Тя позволява на потребителите и компаниите да придобиват въглеродни кредити в опит да намалят въглеродния си отпечатък.

impt2

IMPT набра $1 милион за едно денонощие

impt1

Това беше обявено само пет дни преди края на предварителната продажба, което е планирано за 11 декември. Токенът IMPT се превърна в хит на пазара, тъй като предварителната му продажба събра повече от $16 милиона само за два месеца, добавяйки $350,000 в самия край на предварителната продажба.

Денис Крайтън, главен изпълнителен директор на Impact Project, обяви, че токенът ще бъде достъпен на още седем нови борси.

Първоначално IMPT ще бъде пуснат на централизираните борси LBank и Changelly, както и на DEX Uniswap.

impt2

IMPT ще се бъде листнат на борсите на 14 декември

TGE ще се проведе на 12 декември. За да могат инвеститорите в предварителната продажба да получат своите токени, те трябва да свържат крипто портфейлите си с платформата. Имайте предвид, че трябва да използвате същия портфейл, който сте използвали за закупуване на токените.

IMPT е токен, базиран на блокчейна на ETH (ERC-20), подобно на много други успешни токени на пазара.

Първото стартиране ще бъде на DEX, последвано от LBank и Changelly Pro.

impt2

Предварителната продажба приключва на 11 декември

На вниманието на всички ранни инвеститори – предварителната продажба ще приключи в неделя, 11 декември. Така че имате само няколко дни, за да направите евентуални покупки. За да придобиете токени, моля, свържете крипто портфейл, който поддържа мрежата ETH, с платформата и направете покупка с Етериум или USDT. Също така, ETH ще може да се закупи директно от IMPT.io с карта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


На първия етап от предварителната продажба цената на IMPT беше $0.018, а на втория – един IMPT токен струваше $0.023.

impt2

Късно ли е за инвестиции в IMPT?

Пазарните експерти очакват цената на IMPT да скочи до 10 пъти след пускането му на пазара. Крейтън пък подчертават, че IMPT не е просто пъмп и дъмп монета.

Всички токени, които са останали от втората предварителна продажба, ще бъдат изгорени. Токените, останали от планираната трета предварителна продажба, ще бъдат блокирани за една година. Те няма да бъдат част от предстоящото TGE събитие.

Токените, закупени по време на предварителната продажба, не подлежат на никаква форма на придобиване на права.

impt2

Партньори

Самият факт, че Impact Project е установил партньорства с марки като Amazon, Samsung, Microsoft, модните магазини на River Island и Harry Brown, както и с последните присъединили се Tripadvisor, Dyson, AEG, Bloomingdales, Macy’s, Dominos, Lego и много други, говори за авторитета на проекта. И това има голямо значение за потенциала на цената актива, когато бъде листнат.

Дългосрочна перспектива за развитие

Крейтън предполага, че блокирането и предоставянето на права е в подкрепа на „Случай на употреба 3″, който е част от програмата за партньорство на IMPT. Това ще позволи на инвеститорите на IMPT да купуват стоки от партньорски марки.

Той заяви, че преместват част от разработването на екосистемата за следващата година. Това ще им позволи да я пуснат на борсите още сега и ще им позволи да предоставят Use Case 1 и 2 през следващата година, а Use Case 3 ще бъде преместен за 2024 г.

Крейтън обяснява това с настоящия климат на несигурност и пазарните реакции, предизвикани от срива на FTX, както и с агресивния мечи пазар.

Той заявява, че заедно с екипът му трябва да вземат смели, но предпазливи решения, за да защитят своя проект, бизнес модела и неговите поддръжници. Крейтън твърдо вярва, че са на прав път и трябва да направят правилни промени, когато пазарът е нестабилен.

Те са напълно ангажирани с превръщането на IMPT в успешна платформа, която предоставя ефективни механизми за решаване на проблема с изменението на климата.

impt2

Заключение

В края на изказването си Денис Крейтън насърчи инвеститорите да станат част от програмата за лоялност.

Когато потребителите използват уеб уиджета на IMPT или мобилното ѝ приложение, избраният от тях участващ търговец на дребно ще дари част от сумата, която са похарчили за покупка, на проверен зелен проект. Платформата IMPT.io разполага и със свой пазар. Там инвеститорите могат да изтеглят своите въглеродни кредити. След това те имат две опции като ги изгорят в блокчейна.

impt5

Тези, които са избрали да изгорят кредити си, ще получат в замяна уникален колекционерски NFT. Тези NFT могат да бъдат търгувани на пазара. Те имат голяма стойност, тъй като са създадени от популярен художник.

Ако решите да запазите кредитите си, можете да ги използвате като инвестиция или да ги търгувате на гореспоменатия пазар.
Присъединете се към тази революция в компенсирането на въглеродните емисии, като се включите в предварителната продажба на новаторския проект Impact.

impt2


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене