НАЧАЛО Алткойни

IMPT набира над $11 милиона в предварителната си продажба – най-добрата екологична криптовалута?

ноември 3, 2022 14:45 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
IMPT набира над $11 милиона в предварителната си продажба  – най-добрата екологична криптовалута?

IMPT е нов крипто проект, който използва екологична блокчейн технология с цел да направи света едно по-чисто място. Смело може да се каже, че е перфектна номинация за “най-добра зелена криптовалута” на годината. 

Скоро след старта на предварителната си продажба, IMPT токенът е акумулирал над $11 милиона. През фаза 1 на предварителната продажба един IMPT се предлагaше за $0.018, като тогава бяха продадени над 100 милиона. Към момента продадените токени наброяват над 600 милиона.

IMPT – Най-добрата екологична криптовалута за закупуване днес?

Проектът IMPT цели редуциране на въглеродните емисии, като обвързва природата с блокчейн технологията. Придобивайки въглеродни кредити, физически лица и бизнеси ще могат да участват в борбата с вредните емисии.

Въглеродните кредити са обезпечени посредством токени, като всеки продаден кредит е уникален сам по себе си и подлежи на проверка. Това също ще елиминира двойният разход на токени – проблем, с който крипто света се бори от дълго време. Освен това, ще подсили обхвата и достъпността до индустрията.

Опциите за придобиване на въглеродни кредити са няколко. На първо място е възможността да ги закупите директно от платформата на IMPT. Платформата също така е в партньорство с над 10,000 марки. Тук целта е потребителите, които нямат достъп до крипто борси, да бъдат възнагради с IMPT токени, когато пазаруват продукти от дадените партньори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


IMPT използва NFT за въглеродни кредити

NFT се очертава като един от най-бързо развиващите се крипто сектори. За отрицателно време NFT станаха популярни и се превърнаха  в активи, оценяващ се на милиарди. Цената само за един от най-добрите дигитални активи доста често надхвърля четирицифрени суми.

При IMPT.io приложението на NFT-и е революционно, тъй като се изразява в създаване на проследим и устойчив на промяна въглероден токен. Очакванията са това да промени пазара на компенсиране на въглеродни емисии, като дори може да помогне за привличане на по-голям  интерес от страна на крипто феновете. С помощта на IMPT токените се открива една съвсем нова възможност за приложението на NFT–тата – форма за обезпечаване на въглеродния отпечатък. Включването на въглеродните кредити в блокчейн система ги прави много по-трудни за фалшифициране.

banner

Въглеродният пазар на IMPT 

За емитенти и притежатели на въглеродни кредити се изисква да завършат процес на верификация или така наречения KYC (Know Your Client). Освен това IMPT платформата за търговия с въглеродни кредити работи на три нива:

 Първо ниво

  • IMPT токени могат да бъдат придобити от всеки потребител, посредством криптовалути или фиатни пари. 
  • Потребителите могат да съхраняват тези токени и после да ги използват за купуване на въглеродни кредити. 
  • Базираните на блокчейн системата NFT-та могат да заместят тези въглеродни кредити. 

Второ ниво

Потребителите могат да търгуват със своите въглеродни кредити. Само IMPT токени могат да бъдат използвани за покупка на стоки и услуги от официалните партньори. Потребителите имат право да изгорят своите въглеродни кредити или да ги съхранят като бъдеща инвестиция. 

Трето ниво

Потребителите могат да купуват и продават NFT-та, придобити след изгарянето на своите въглеродни кредити. Както потребителят изгорил въглеродния си кредити, така и артистът, създал дизайна на колекционерското NFT, ще притежават уникално произведение на изкуството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Предварителна продажба

Ако желаете да закупите IMPT токени – предварителната продажба е все още активна. В момента на писане на тази статия, първата фаза от предварителната продажба е вече приключена. Проектът е във втора фаза, като един токен сега се предлага за $0.023.

bannerimpt

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тези шест алткойна са позиционирани за възход според Santiment

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че осем алткойна показват признаци на потенциално възходящо движение на цените си.

септември 28, 2023 15:00 2 мин. четене

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.