НАЧАЛО Алткойни

IMPT набира над $11 милиона в предварителната си продажба – най-добрата екологична криптовалута?

03.11.2022 14:45 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
IMPT набира над $11 милиона в предварителната си продажба  – най-добрата екологична криптовалута?

IMPT е нов крипто проект, който използва екологична блокчейн технология с цел да направи света едно по-чисто място. Смело може да се каже, че е перфектна номинация за “най-добра зелена криптовалута” на годината. 

Скоро след старта на предварителната си продажба, IMPT токенът е акумулирал над $11 милиона. През фаза 1 на предварителната продажба един IMPT се предлагaше за $0.018, като тогава бяха продадени над 100 милиона. Към момента продадените токени наброяват над 600 милиона.

IMPT – Най-добрата екологична криптовалута за закупуване днес?

Проектът IMPT цели редуциране на въглеродните емисии, като обвързва природата с блокчейн технологията. Придобивайки въглеродни кредити, физически лица и бизнеси ще могат да участват в борбата с вредните емисии.

Въглеродните кредити са обезпечени посредством токени, като всеки продаден кредит е уникален сам по себе си и подлежи на проверка. Това също ще елиминира двойният разход на токени – проблем, с който крипто света се бори от дълго време. Освен това, ще подсили обхвата и достъпността до индустрията.

Опциите за придобиване на въглеродни кредити са няколко. На първо място е възможността да ги закупите директно от платформата на IMPT. Платформата също така е в партньорство с над 10,000 марки. Тук целта е потребителите, които нямат достъп до крипто борси, да бъдат възнагради с IMPT токени, когато пазаруват продукти от дадените партньори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


IMPT използва NFT за въглеродни кредити

NFT се очертава като един от най-бързо развиващите се крипто сектори. За отрицателно време NFT станаха популярни и се превърнаха  в активи, оценяващ се на милиарди. Цената само за един от най-добрите дигитални активи доста често надхвърля четирицифрени суми.

При IMPT.io приложението на NFT-и е революционно, тъй като се изразява в създаване на проследим и устойчив на промяна въглероден токен. Очакванията са това да промени пазара на компенсиране на въглеродни емисии, като дори може да помогне за привличане на по-голям  интерес от страна на крипто феновете. С помощта на IMPT токените се открива една съвсем нова възможност за приложението на NFT–тата – форма за обезпечаване на въглеродния отпечатък. Включването на въглеродните кредити в блокчейн система ги прави много по-трудни за фалшифициране.

banner

Въглеродният пазар на IMPT 

За емитенти и притежатели на въглеродни кредити се изисква да завършат процес на верификация или така наречения KYC (Know Your Client). Освен това IMPT платформата за търговия с въглеродни кредити работи на три нива:

 Първо ниво

  • IMPT токени могат да бъдат придобити от всеки потребител, посредством криптовалути или фиатни пари. 
  • Потребителите могат да съхраняват тези токени и после да ги използват за купуване на въглеродни кредити. 
  • Базираните на блокчейн системата NFT-та могат да заместят тези въглеродни кредити. 

Второ ниво

Потребителите могат да търгуват със своите въглеродни кредити. Само IMPT токени могат да бъдат използвани за покупка на стоки и услуги от официалните партньори. Потребителите имат право да изгорят своите въглеродни кредити или да ги съхранят като бъдеща инвестиция. 

Трето ниво

Потребителите могат да купуват и продават NFT-та, придобити след изгарянето на своите въглеродни кредити. Както потребителят изгорил въглеродния си кредити, така и артистът, създал дизайна на колекционерското NFT, ще притежават уникално произведение на изкуството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Предварителна продажба

Ако желаете да закупите IMPT токени – предварителната продажба е все още активна. В момента на писане на тази статия, първата фаза от предварителната продажба е вече приключена. Проектът е във втора фаза, като един токен сега се предлага за $0.023.

bannerimpt

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Binance добави крипто протокола LayerZero (ZRO) към платформата си за търговия

LayerZero, протокол за свързване на различни блокчейн мрежи, получи подкрепа от водещи крипто борси.

20.06.2024 16:39 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.