НАЧАЛО Алткойни

IMPT е на път да скочи с 1,000% през 2023 г. докато крипто пазара страда

декември 9, 2022 17:37 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
IMPT е на път да скочи с 1,000% през 2023 г. докато крипто пазара страда

Масово крипто токените се сринаха през тази година, но има една монета, която може да направи скокс с 1,000% догодина.

Беше трудна година за криптовалутите. Цените се сринаха навсякъде и различни събития – като неотдавнашния срив на FTX – изплашиха инвеститорите. Цените на Биткойн и Етериум тъкмо бяха започнали да се повишават и последващите корекции ги приземиха жестоко. Дори президентът на САЩ Джо Байдън се изказа изключително остро за крипто.

Но не всичко е чак толкова мрачно за криптовалутите.. По-специално една монета, IMPT, изглежда се развива силно въпреки пазарните условия. Какво движи този успех? И могат ли други монети да се поучат от примера на IMPT – това ще разберем в тази статия.

impt2

Края на крипто е невъзможен, но големите печалби се отлагат за масовите криптовалути

Когато става въпрос за криптовалута, винаги ще има скептици. Някои хора вярват, че краят на крипто е близо, но това просто не е така. Въпреки това, което може да кажат някои песимисти, криптовалутите няма да изчезнат.

Както вече споменахме, алткойните бяха започнали да се движат нагоре в началото на ноември и се очакваше да навлезем в бичи пазар, но събитията покрай FTX доста промениха обстановката в крипто света.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Несигурността накара много хора да се замислят дали има смисъл да се инвестира в криптовалути и дали немислимото ще стане факт – а именно, краят на една ера.

Много анализатори обаче прогнозират, че Биткойн, Етериум и останалите големи алткойни няма да изчезнат от картата на света. Това обаче не значи, че те ще завършат годината силно. Очакванията са за един по-бавен старт на 2023 година и продължаване на крипто зимата.

Дали сега обаче е момента да се насочи вниманието към друга сфера на крипто – а именно валутите в предварителни продажби?

impt2

IMPT – крипто токенът с амбиция да опази климата

IMPT е изцяло нов блокчейн, който има потенциала да промени начина, по който се борим с глобалното изменение на климата. Екипът зад IMPT има за цел да събере $44.7 милиона в инвестиции, за да започне мисията за опазване на околната среда и вече е постигнал голям напредък, набирайки над $16.8 милион. Проектът насърчава по-екологичните транзакции и намалява въглеродните емисии, което придава огромно значение на криптовалута за бъдещето на планетата.

Проектът е във втората от общо три на предварителни продажби и инвестициите в проекта продължават да растат. С толкова силна подкрепа зад себе си, IMPT изглежда готов да постигне целите си и да направи реална разлика в борбата срещу изменението на климата.

Над 25,000 бранда са се включили в мисията на The Impact Project, като сред тях се отличават имената на Amazon, Netflix, Microsoft, Samsung, Bodega и LEGO.

impt2

Какво се постига с проекта на IMPT?

IMPT е базирана на блокчейн платформа, която свързва бизнеса с клиентите. Последните могат да получат награди и да спечелят въглеродни кредити, които могат да обменят за NFT или да съхраняват за инвестиция.

IMPT е чудесен начин за бизнеса да достигне до потенциални клиенти, предоставяйки им различни стимули.

Тази система позволява на бизнеса да се включи в нов пазар от потенциални клиенти, които искат да инвестират в екологични продукти и услуги. По този начин IMPT създава по-устойчиво бъдеще, като свързва бизнеса с потребителите, които се грижат за околната среда.

impt2

Инвестиционен потенциал на IMPT

Към момента, блокчейнът, който е базиран на Етериум, успя да събере над $16.8 милиона в инвестиции, което е доста впечатляваща цифра на фона на други ICO-та, които са стартирали и при много по-малки инвестиции. Намираме се във втората от общо три етапа на предварителните продажби, като цената сега е $0.023 за токен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Ранните инвеститори ще спечелят 55% само до листването на крипто борсите като евентуално възвръщаемостта може да достигне 1,000%. Интересът към IMPT и свободния пазар за въглеродни кредити е огромен, така че дори да инвестирате сега, пак ще имате шанс да спечелите.

1.8 милиарда токена ще бъдат разпределени в 3-те етапа на предварителните продажби, като те съставят 60% от общия брой. Останалите 1.2 милиарда ще бъдат разпределени за различни цели, като цели 10% са отредени на маркетинг и реклама, което е много добра новина за инвеститорите.

impt2

Спечелете $100,000

Допълнителен стимул да инвестирате в блокчейна на IMPT e наградата от $100 хиляди в токени на криптовалутата.


За целта ще трябва да разполагате с крипто активи IMPT по време на тегленето на томболата, като за целта ще трябва да следвате правилата в уебсайта на крипто проекта.

impt2

Заключение

Докато Биткойн и повечето алткойни няма да имат силна 2023 г. според някои източници, доста експерти очакват IMPT да експлодира с до 10 пъти през следващата година. Проектът има повече от солидна концепция зад гърба си, над $16.8 милиона събрани инвестиции, а сред брандовете, които се съгласиха да си партнират с екологичния блокчейн, личат имената на Amazon, Netflix, Microsoft, Samsung и LEGO.

Ниската цена, потенциалните листвания на пазара, както и широкото медийно отразяване само биха помогнали на каузата на инвеститорите, които търсят печалби и полза за цялото общество.

impt2

Често задавани въпроси

Има ли смисъл да инвестирате в Биткойн и алткойните през 2023г?

Инвестирането в криптовалути като Биткойн и Етериум е рисковано начинание. Цените са силно нестабилни, а пазарите все още са под натиск от SEC. Но това не значи, че не си струва да инвестирате.

Все пак, ако мислите да инвестирате в криптовалути, направете проучване и разберете свързаните с това рискове. Криптовалути като IMPT, които все още са в предварителни продажби, може да се окажат добра инвестиция през следващите месеци.

Ще успее ли IMPT да направи +1,000% догодина?

В момента токенът на IMPT струва $0.023, като ще достигне $0.028 в последния етап на предварителните продажби. Той започна от $0.018, а очакванията на много анализатори са той да достигне до $0.20-0.25, което би било дори повече от 1,000% скок. Амбициозната цел пред инвеститорите и високия таван от $44.7 милиона са добър атестат за проект с мащаб.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене