НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Имение за $16 милиона в Манхатън - приема се Биткойн

ОКТ. 21, 2018 20:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Имение за $16 милиона в Манхатън - приема се Биткойн

При текущи пазарни цени, всичко, което Ви трябва за да си осигурите престижен имот намиращ се на 40 Riverside Drive в Манхатън, е около 2 500 Биткойн.


Според Bloomberg, президентът на нюйоркския хедж фонд R.G. Nierderhoffer Capital Management, Inc, Рой Нирдерхофер, продава своето имение в Манхатън, състоящо се от шест етажа. Къщата с площ от 10,720 квадратни метра в Riverside Drive е регистрирана за приблизително $15,9 милиона в брой, което при сегашните пазарни цени се превръща в почти 2 500 Биткойн.

Парите ще бъдат приети, но Нирдерхофер, който признава, че е "мащабно вярващ в Биткойн", ще HODL-ва флагманската криптовалута ако евентуалният купувач плаща във водещия цифров актив:

Каквито и да са таксите за задължения и брокери, ще платя в брой и ще запазя биткойна.


Завършено в края на 19-ти век, великолепното имение на 40 Riverside Drive има изглед към река Хъдсън и близкия парк.


Peer-to-Peer предимство


Покупките на недвижими имоти с Биткойн и други криптовалути, стават все по-чести през последните години. Според реалити звездата на Shark Tank, Барбара Коркоран, която е изградила мултимилионното си състояние в сектора на недвижимите имоти, криптовалутите са идеални за закупуване на имоти, тъй като те премахват посредниците и по този начин намаляват разходите.

Аз съм много оптимистична, защото като дългосрочна инвестиция, те са идеални за сделки с недвижими имоти.


В Манхатън Нидерхофер не е единствен сред собствениците на хедж фондовете, приемащи биткойн като средство за плащане за сделки с недвижими имоти. Преди шест месеца къщата, собственост на мениджъра на хедж фондовете Клаудио Гуасон де Занет, бе пусната за продажба на цена от $30 милиона в кеш или $45 милиона в крипто.

Тази премия, според Занет, трябваше да се погрижи за всяка вероятна волатилност. Освен това, Занет също приемаше XRP и Етериум .


Блокчейн остров


Продажбата или закупуването на недвижими имоти с криптовалути обаче, не се ограничава до САЩ. В началото на миналия месец къща в Малта се продаваше на цена от $3 милиона, като продавачът искаше да бъде платено само в биткойн . Имотът, който е на повече от четири века, е пуснат като обява в CryptoHomes.io, фирма, която е съсредоточена върху приемането на криптовалути за изброените от тях имоти.

Според един от основателите на CryptoHomes, Денис Аворин, целта на стартъпа е да се докаже, че криптовалутите не се използват само за спекулативни цели, а могат да бъдат използвани за закупуване на солидни активи:

Ние просто искаме да насърчаваме използването на крипто като средство за солидни инвестиции и Малта е чудесно начало с невероятно силния пазар на недвижими имоти, който виждаме през последните няколко години.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво не трябва да правите, когато цената на Биткойн пада

Ако традиционната търговия изисква изключителна дисциплина, крипто изисква изключителна умствената сила. Пазарът на криптовалути е по-волатилен от всеки друг. Едно от най-важните неща, които тряб...
СЕП. 20, 2021 19:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн китовете са изкупили над $8.8 милиарда в BTC от юли

Позовавайки се на данни от Glassnode, Уил Клементе каза на Антъни Помплиано, че въпреки продажбите от страна на китовете или организациите с поне 1,000 BTC през май, те са започнали “агресивно да купу...
СЕП. 20, 2021 16:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ветеран трейдър споделя прогнозата си за Биткойн (BTC)

В нова стратегическа сесия той прогнозира повторение на значителното рали на Биткойн от края на юли до началото на септември, където BTC скочи от $32,000 на $52,000.Въз основа на неговия индикатор за ...
СЕП. 20, 2021 08:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света