НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Имение за $16 милиона в Манхатън - приема се Биткойн

ОКТ. 21, 2018 20:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Имение за $16 милиона в Манхатън - приема се Биткойн
 

При текущи пазарни цени, всичко, което Ви трябва за да си осигурите престижен имот намиращ се на 40 Riverside Drive в Манхатън, е около 2 500 Биткойн.


Според Bloomberg, президентът на нюйоркския хедж фонд R.G. Nierderhoffer Capital Management, Inc, Рой Нирдерхофер, продава своето имение в Манхатън, състоящо се от шест етажа. Къщата с площ от 10,720 квадратни метра в Riverside Drive е регистрирана за приблизително $15,9 милиона в брой, което при сегашните пазарни цени се превръща в почти 2 500 Биткойн.

Парите ще бъдат приети, но Нирдерхофер, който признава, че е "мащабно вярващ в Биткойн", ще HODL-ва флагманската криптовалута ако евентуалният купувач плаща във водещия цифров актив:

Каквито и да са таксите за задължения и брокери, ще платя в брой и ще запазя биткойна.


Завършено в края на 19-ти век, великолепното имение на 40 Riverside Drive има изглед към река Хъдсън и близкия парк.


Peer-to-Peer предимство


Покупките на недвижими имоти с Биткойн и други криптовалути, стават все по-чести през последните години. Според реалити звездата на Shark Tank, Барбара Коркоран, която е изградила мултимилионното си състояние в сектора на недвижимите имоти, криптовалутите са идеални за закупуване на имоти, тъй като те премахват посредниците и по този начин намаляват разходите.

Аз съм много оптимистична, защото като дългосрочна инвестиция, те са идеални за сделки с недвижими имоти.


В Манхатън Нидерхофер не е единствен сред собствениците на хедж фондовете, приемащи биткойн като средство за плащане за сделки с недвижими имоти. Преди шест месеца къщата, собственост на мениджъра на хедж фондовете Клаудио Гуасон де Занет, бе пусната за продажба на цена от $30 милиона в кеш или $45 милиона в крипто.

Тази премия, според Занет, трябваше да се погрижи за всяка вероятна волатилност. Освен това, Занет също приемаше XRP и Етериум .


Блокчейн остров


Продажбата или закупуването на недвижими имоти с криптовалути обаче, не се ограничава до САЩ. В началото на миналия месец къща в Малта се продаваше на цена от $3 милиона, като продавачът искаше да бъде платено само в биткойн . Имотът, който е на повече от четири века, е пуснат като обява в CryptoHomes.io, фирма, която е съсредоточена върху приемането на криптовалути за изброените от тях имоти.

Според един от основателите на CryptoHomes, Денис Аворин, целта на стартъпа е да се докаже, че криптовалутите не се използват само за спекулативни цели, а могат да бъдат използвани за закупуване на солидни активи:

Ние просто искаме да насърчаваме използването на крипто като средство за солидни инвестиции и Малта е чудесно начало с невероятно силния пазар на недвижими имоти, който виждаме през последните няколко години.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Goldman Sachs ще стартират Биткойн фючърси този месец

Решението, съобщено за първи път от Ройтерс, е важно, тъй като отразява как най-големите имена на Уолстрийт идват започват да разглеждат криптовалутите като част от ежедневните си операции. Също така ...
МАР. 3, 2021 14:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CBOE подава за листинг на Биткойн ETF-а на Van Eck

CBOE подаде формуляр 19b-4 с искане за разрешение за включване в списъка на ETF от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ на 3-ти януари. Във формуляра CBOE подчертава предимствата, които ETF би пред...
МАР. 2, 2021 14:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вижте кой направи Биткойн транзакция за $4,5 милиарда

Движението, което за първи път беше открито от автоматизирания Биткойн тракер Block Bot, изпрати 103,510 BTC в една транзакция срещу такса от нищожните $21.Ходът, който се случи в събота, е един от на...
МАР. 1, 2021 23:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Стратези на JP Morgan преповръчват 1% от портфолиото да е в Биткойн

"В [диверсифицираното] си портфолио инвеститорите вероятно могат да насочат до 1% от средствата си към криптовалути, за да постигнат някакво повишаване на ефективността в общата коригираната по отноше...
МАР. 2, 2021 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света