НАЧАЛО Други

Huobi с бюро за извънборсова търговия

МАЙ. 17, 2019 09:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Huobi с бюро за извънборсова търговия

Крипто борсата Huobi стартира регулиран извънборсов пазар (OTC) за институционални инвеститори, според публикация в блог на 15 май.


Новата OTC крипто трейдинг платформа, Huobi OTC Desk, е изцяло регулирана от Комисията за финансови услуги на Гибралтар (FSC) и позволява големи фиат-към-крипто и крипто-към-крипто двойки.

За разлика от съществуващите продукти за OTC търговия на дребно, новото бюро дава възможност за основен OTC търговски процес под Huobi Technology, регулираната OTC търговска единица на Huobi в Гибралтар, а съществуващото OTC предлагане на otc.hbg.com дава възможност за peer-to-peer търговията под Huobi Global, уточни фирмата.

Джеф Адамс, старши мениджър продажби за Huobi Global, заяви, че стартирането на бюрото Huobi OTC е било продиктувано от търсенето от страна на инвеститорите за големи сделки, твърдейки, че компанията вижда „незадоволена нужда“ от такива услуги.

Говорейки на специално събитие в Ню Йорк, Адамс подчерта и вълна от интерес от страна на традиционните търговци, които „все още се чувстват неудобно да се включат в нерегламентирана среда за търговия“.

Според съобщението, OTC бюротo поддържа големи криптовалути като биткойн (BTC) и етериум (ETH), както и валути, включващи американския долар (USD), еврото (EUR) и британския паунд (GBP).

Стартирането на регламентирания OTC Desk на Huobi следва придобиването на DLT лиценз на фирмата от FSC в Гибралтар в края на 2018 година, което даде възможност на борсата да привлече институционални инвеститори.

По-рано тази година, Huobi съобщи, че тяхното OTC бюро за P2P е станало една от най-търгуваните извънборсови платформи по света. Бюрото предлага извънборсови транзакции в биткойн , етер, EOS , стейбълкойна Tether (USDT), Huobi токенa (HT), както и Ripple ( XRP )tron g>, които бяха изброени през март 2019 година.

Търговията с извънборсови пазари напоследък се повиши, като Binance съобщават, че тяхното извънборсово предлагане е довело до големи печалби за борсата през първото тримесечие на 2019 година.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Администрацията на Тръмп може да предостави една невероятна възможност за инвеститорите в Биткойн

Предлаганите данъчни спестявания биха изглеждали като стимул за купуване на фондовия пазар и потенциално други инвестиции като Биткойн.Предложението, според Лари Кудлоу, директор на Националния иконо...
ФЕВ. 17, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

TRON придобиват децентрализираната социална медия Steemit

Двете компании ще започнат да работят заедно веднага, за да обединят Steem it и децентрализираните приложения (dApps), които са базирани на блокчейна на TRON .Какво включва партньорството между St...
ФЕВ. 17, 2020 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обвиниха блокчейн компания в шпиониране на хората в замяна на милиони

$24 милиона от правителството на САЩWeiss Crypto Ratings представиха информация от публично достъпни записи, че в рамките на пет години блокчейн компанията Chainalysis (която винаги е била полезна, ко...
ФЕВ. 15, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Интересът на финансовите съветници към криптовалути нараства

Проучването има за цел да разбере как те и техните клиенти гледат на криптовалутите като потенциална част от портфолио.76% от всички финансови съветници отговориха, че са получили въпроси от клиенти з...
ФЕВ. 15, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света