НАЧАЛО Регулации

Huobi и Binance предприемат мерки срещу потребителите от Китай

СЕП. 26, 2021 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Huobi и Binance предприемат мерки срещу потребителите от Китай

Двете крипто борси са изправени пред силен натиск в Китай.

Обменът на криптовалута Huobi обяви, че “постепенно ще пенсионира” всички свои съществуващи китайски потребители до края на годината, за да спази местните разпоредби.


Huobi Global постепенно ще оттегли съществуващите потребителски акаунти в континентален Китай до 24:00 часа (UTC+8) на 31-ви декември 2021 г. и ще гарантира безопасността на активите на потребителите. Ще информираме потребителите за конкретните договорености и подробности чрез официални съобщения, имейли, текстови съобщения и др.


Междувременно конкурентната борса Binance вече не позволява на нови потребители от континентален Китай да се регистрират на борсата.


На 25-ти септември Huobi също се опита да попречи на китайските жители да създават нови акаунти на своята платформа.


Китайският крипто коментатор Колин Ву отбеляза, че в момента борсите са изправени пред още по-голям натиск покрай засилващите се репресии.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Народната банка на Китай наскоро издаде известие, в което се казва, че е незаконно чуждестранните борси да предоставят услуги на потребители в континентален Китай в допълнение към вече съществуващите мерки срещу сектора.


Binance и Huobi стартират в Китай, но и двете борси трябваше да се преместят в други юрисдикции, след като правителството наложи забрана за вътрешната търговия с крипто през 2017 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Австралийски регулатор погва 'пъмп и дъмп' групите в Telegram

В понеделник акаунт под името "ASIC“ публикува съобщение в "ASX Pump Organization“ в Telegram, за да предупреди около 300 членове на групата, че "наблюдават тази платформа и може да ги подложат на раз...
ОКТ. 16, 2021 10:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Твърде късно е за забрана на Биткойн и криптовалутите в САЩ

В ново интервю за ‘All-In Podcast’, той каза, че BTC и останалите крипто пазари са станали твърде големи, за да може правителството на САЩ да спре нововъзникващата индустрия.“Мисля, че не можете да из...
ОКТ. 13, 2021 18:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Русия иска да ограничи крипто покупките за неакредитирани инвеститори

За тази цел законодателите в парламента на страната обмислят ново законодателство за ограничаване на инвестициите в криптовалути от неакредитирани инвеститори, заяви той.Длъжностното лице изрази забел...
ОКТ. 8, 2021 08:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC няма да налага забрани за криптовалути

SEC няма да забрани криптоГенслер заяви по време на видеоконференция с членове на Конгреса, че SEC няма планове да забрани криптовалутите .Изявленията му бяха направени в отговор на представител Тед Б...
ОКТ. 6, 2021 09:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света